ye-logo.v1.2

Волейбол. Долю єврокубкового матчу «Епіцентру-Подолян» вирішив «золотий сет»

Спорт 862
Епіцентр-Подоляни були близькими до виходу в 1/16 фіналу Кубка ЄКВ, але... програли в "золотому сеті"
Епіцентр-Подоляни були близькими до виходу в 1/16 фіналу Кубка ЄКВ, але... програли в "золотому сеті". Фото: cev.eu

Команда з Городка зіграла матч-відповідь 1/32 фіналу Кубка ЄКВ проти команди «Декоспан Менен».

Другого листопада городоцький «Епіцентр-Подоляни» провів свій другий єврокубковий поєдинок проти ВК «Декоспан Менен» з Бельгії. Через війну, поєдинок пройшов не в Україні, а в Польщі. Подолянам, які в першій грі поступилися 1:3, щоб пройти до наступного етапу, необхідно було вигравати бельгійців з рахунком 3:0 чи 3:1. А далі… долю путівки розіграли б в «золоту сеті» до 15 очок. Завдання мінімум команда з Хмельниччини виконали на цю гру, а максимум – ні.

У перших двої сетах подоляни доволі впевнено здолали суперника – 25:19 та 25:14, але вжне в третій партії тривалий час поступилася бельгійцям. Утім, в останній момент підопічні бразильського фахівця Мауріміо Паеса вирівняли становище та здолали «Декоспан Менен» 25:22.

Отож, 3:0 у матчі-відповіді. Попереду на команди очікував «золотий» сет, який і вирішив долю путівки до 1/16 фіналу.

Городоцька команда доволі впевнено почала вирішальну партію. І на зміну майданчиків пішли за переваги «Епіцентру-Подолян» 8:4. А далі… Бельгійці змогли не лише вийти зрівняти рахунок, а й вийти вперед – 10:11. Згодом і довели протистояння до 14:16 та здобули путівку до 1/16 фіналу Кубка ЄКВ.

На цьому єврокубкова хода ВК «Епіцентр-Подоляни» завершилася. Тепер команда з Городка зосередиться на чемпіонаті України. 10 листопада подоляни в Чернівецькій області зіграють із «Житичами-Полісся» з Житомира.

Читайте також: Кам'янець-подільський ФК «Епіцентр» здобув вольову перемогу в Тернополі (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую