ye-logo.v1.2

Українці у Європі: Зінченко проти Бернлі, Циганков та Довбик зіграють у Мадриді На правах реклами

Спорт 913
12 листопада, в неділю, на команду Михайла Мудрика чекає важкий матч вдома проти «Манчестер Сіті»
12 листопада, в неділю, на команду Михайла Мудрика чекає важкий матч вдома проти «Манчестер Сіті». Фото: fanday.net

Найближчими вихідними у європейських футбольних чемпіонатах будуть зіграні матчі чергових турів. Розповідаємо, за якими протистояннями необхідно слідкувати українським вболівальникам.

 Арсенал Олександра Зінченка має перемогти Бернлі

На минулих вихідних Арсенал зазнав першої поразки в АПЛ, поступившись на виїзді Ньюкаслу, інформує https://fanday.net/. Але, у минулу середу «каноніри» здолали у Лондоні Севілью (2:0), тим самим зробивши заявку на вихід у плей-офф Ліги чемпіонів.

Найближчої суботи команда Олександра Зінченко зіграє на стадіоні «Ємірейтс» проти одного з аутсайдерів ліги «Бернлі», який в 11-и турах АПЛ зазнав дев'яти поразок.

Затриматись на вершині Ла Ліги

За підсумками минулого туру Ла Ліги «Жирона» стала одноособовим лідером турнірної таблиці. Команда з Каталонії за сприянням українських футболістів переграла на виїзді «Осасуну» із рахунком (4:2) – Артем Довбик записав на власний рахунок гол і дві результативні передачі, а Віктор Циганков відзначився одним результативним ударом.

Цієї суботи на футболістів Жирони чекає черговий виклик. На цей раз каталонці зіграють на виїзді проти «Райо Вальєкано», який також демонструє непогані результати у цьому сезоні Ла Ліги. Зокрема, у минулому турі команда відібрала бали у Реалу на стадіоне «Сантьяго Бернабєу» (0:0), тим самим посприявши виходу Жирони на чисту першу сходинку.

Михайло Мудрик проти Манчестер Сіті

«Челсі» продовжує демонструвати нестабільні результати у поточному розіграші чемпіонату Англії. Зокрема, лондонці можуть програти на домашній арені «Брентфорду» (0:2), а потім у минулому турі розгромити одного з лідерів «Тоттенхєм».

12 листопада, в неділю, на команду Михайла Мудрика чекає важкий матч вдома проти «Манчестер Сіті». Містяни зараз у відмінній формі, яка дозволила їм здобути п'ять перемог поспіль в усіх турнірах, включаючи результативний успіх над «Янг Бойз» у Лізі чемпіонів, де команда Хосепа Гвардіоли достроково кваліфікувалась в плей-офф.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую