ye-logo.v1.2

Усик розповів, коли чекати бою з Ф'юрі На правах реклами

Спорт 894
Тайсон Ф
Тайсон Ф'юрі декілька раз бойкотував підписання контракту на бой з Олександром Усиком. Фото: sport-express.ua

Український боксер поділився інформацією стосовно можливої дати проведення бою з британцем.

Потенційний бій між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі обговорюється впродовж двох останніх років, інформує https://sport-express.ua/. Після того, як британський боксер не без проблем переміг Френсіна Нганну, розмови про зустріч українця і британця стали ще більш інтенсивнішими.

Нагадаємо, що бій Усик – Ф'юрі зобов'язались провести шейхи з Саудівської Аравії, які організували останній поєдинок «циганського короля». За словами Усика, дійство може відбутись 23 лютого наступного року.

«Бій може пройти у лютому наступного року. Мені б дуже хотілось, щоб це був саме лютий. Я був готовий битись 23 грудня, але Ф'юрі отримав пошкодження в останньому поєдинку, опинившись у нокдауні. Тому, скоріш за все, наша зустріч у ринзі відбудеться вже наступного року», - приводить слова українського боксеру видання Reuters.

Також Олександр розповів, як він планує свою підготовку до протистояння з британцем, то взагалі думає про свого майбутнього суперника.

«Я буду виконувати більше технічної роботи. У цьому плані нічого не змінилось. В мене просто буде більше часу на виконання додаткових завдань, ось і все. Що я думаю про Тайсона? Я взагалі про нього не думаю. В моїх думках я, моя команда і сім'я. Він взагалі не має бути у моїй голові. Він просто мені потрібен у ринзі, щоб я з ним боксував», - додав українець.

Нагадаємо, що Тайсон Ф'юрі декілька раз бойкотував підписання контракту на бой з Олександром Усиком, мотивуючи свою відмову недостатнім гонораром. Але, фінансові апетити опального британця, схоже, змогли задовільнити інвестори з Саудівської Аравії. Зазначимо, що за результатами бою проти Нганну Ф'юрі зберіг чемпіонські пояси WBA, WBO и IBF у надважкій вазі. Олександру Усику належить титул WBC.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую