ye-logo.v1.2

Двоє легкоатлетів із Хмельниччини «забігли в призи» чемпіонату України

Спорт 807
Андрій Атаманюк був кращим у бігу на 3 тисячі метрів на командному чемпіонаті України
Андрій Атаманюк був кращим у бігу на 3 тисячі метрів на командному чемпіонаті України. Фото: ілюстративне з інстаграму Андрія Атаманюка

Команда першість пройшла в Києві.

Легкоатлетичний сезон поступово «прокидається». У столиці відбувся командний чемпіонат України, участь в якому взяли семеро спортсменів із Хмельниччини. І двом з них вдалося увійти до трійки кращих у своїх дисциплінах.

Так, у бігу на 3 тисячі метрів із результатом 8 хвилин 21,66 секунди переміг Андрій Атаманюк, який випередив найближчого переслідувача Іллю Сосницького з Вінниччини на понад 5 секунд. До речі, третій результат у цій дисципліни продемонстрував Олег Каяфа з Красилівщини. Але він представляє Київ.

А в бігу на 2 тисячі метрів з бар'єрами хмельничанин Владислав Мартинюк фінішував на третій позиції з результатом 5 хвилин 53,79 секунди. Краще за нього пробігли лише двоє представників Львівщини.

Близькою до п'єдесталу пошани в потрійному стрибку була Олександра Чернуха, яка минулого року стала чемпіонкою Європи серед юніорів, а на початку цього року – другою на «Різдвяних стартах», цього разу посіла четверте місце.

У загальнокомандному заліку Хмельницька область набрала 127 очок та посіла 17 місце з 24 команд.

Читайте також: На Хмельниччині вручили премії у сфері фізичної культури та спорту

Тренер «Хмельницьких пантер» розповів про чергові матчі в вищій лізі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую