ye-logo.v1.2

Футбол. Третя нічия «Агробізнеса» та перший матч «Епіцентра»

Спорт 963
ФК Епіцентр у Києві зіграв свій перший матч у 2024 році проти Чайки. Поєдинок завершився з рахунком 1:1
ФК Епіцентр у Києві зіграв свій перший матч у 2024 році проти Чайки. Поєдинок завершився з рахунком 1:1. Фото: fcepicentr.com.ua

Два футбольні клуби з Хмельниччини провели свої контрольні матчі.

Вчора, 10 лютого, кам'янець-подільський «Епіцентр» зіграв свій перший товариський матч у цьому році. У Києві кам'янчани зустрілися з друголіговою «Чайкою» з Петропавлівської Борщагівки.

Тренерський штаб «Епіцентра» виставив різні склади на два тайми. Водночас, не зміг задіяти Сергія Чернобая (відновлюється від травми), Юрія Глущука (захворів) та Владислава Мороза (травмований). У першому таймі жодній з команд не вдалося вразити ворота суперника. А ось у другій сорокоп'ятихвилинці було забито два голи. Першими відзначилися подоляни, які відкрили рахунок завдяки влучному удару Данили Кравчука. Але «Чайка» відігралася. «Ми мали моменти в матчі, але не реалізували їх, - каже головний тренер «Епіцентра» Сергій Нагорняк. – Не виграли, але результат для нас був не на першому місці. Головні перемоги в нас ще попереду. Поки що ж готуємося до сезону».

Отож, «Епіцентр» - «Чайка» 1:1. Вже 12 лютого кам'янчани в Києві зіграють ще один спаринг. Планувалося, що суперником буде «Штурм» з селища Іванків – команда, яка є одним із лідерів чемпіонату Київської області. Але у «Штурма» виникли проблеми – захворіло чимало футболістів, тож кам'янчанам довелося шукати іншого спаринг-партнера. Тож ним буде ФК «Денгофф» - представник чемпіонату Київської області.

А волочиський «Агробізнес» завершив свій перший етап підтготовки, зігравши 9 лютого з командою чемпіонату Львівської області – ФК «Куликів-Юність». Для команди Олександра Чижевського це був вже третій контрольний матч. Попередні два – проти «Скали 1911» та «Руху-2» завершилися внічию 1:1. Цього ж разу «Агробізнес» не забив, але і не пропустив. Команди розписали мирову з рахунком 0:0.

Попереду на «Агробізнес» очікують навчально-тренувальні збори на Закарпатті. І перший контрольний поєдинок на них команда з Волочиська проведе 17 лютого проти «Прикарпаття» з Івано- Франківська.

Нагадаємо, що ще одна професійна футбольна команда області – хмельницьке «Поділля», лише 7 лютого розпочала підготовку. Свій перший спаринг хмельничани планують провести 13 лютого в Вінниці проти «Ниви».

Читайте також: Легка атлетика. Тріумф Атаманюка та «бронза» Чернухи

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую