ye-logo.v1.2

Хмельничанин Михайло Романчук вийшов до фіналу світової першості з плавання

Спорт 1007
Михайло Романчук 14 лютого змагатиметься за медалі чемпіонату світу на дистанції 800 метрів вільним стилем
Михайло Романчук 14 лютого змагатиметься за медалі чемпіонату світу на дистанції 800 метрів вільним стилем. Фото: instagram.com/misha_romanchuk

Вирішальний заплив, в якому розіграють медалі, пройде 14 лютого.

Сьогодні, 13 лютого, на чемпіонаті світу з плавання, який проходить у катарській Досі, відбулися кваліфікаційні запливи на дистанції 800 метрів вільним стилем. Участь у змаганнях бере і бронзовий призер світової першості 2022 року на цій дистанції хмельничанин Михайло Романчук.

У кваліфікації Михайло фінішував третім із результатом 7 хвилин 47,2 секунди. Враховуючи результати усіх п'яти запливів, результат Михайла Романчука шостий. А отже він отримав право змагатися в фіналі, в якому кращі вісім спортсменів і розіграють медалі чемпіонату світу. Вирішальний заплив запланований 14 лютого о 18:02.

До слова, 17 лютого хмельницький плавець змагатиметься ще й на дистанції 1500 метрів вільним стилем. Спочатку в кваліфікації, а згодом (того ж дня), у разі потрапляння до кращої «вісімки», і за медалі.

Нагадаємо, в грудні 2023 року на чемпіонату Європи з плавання на короткій воді він здобув бронзові нагороди на дистанціях 800 та 1500 метрів вільним стилем.

Читайте також: Легка атлетика. Тріумф Атаманюка та «бронза» Чернухи

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую