ye-logo.v1.2

Хмельничанка здобула срібло та бронзу на міжнародному турнірі з тенісу

Спорт 1083
Юна спортсменка виступила в парному та одиночному розряді серед дівчат до 14 років
Юна спортсменка виступила в парному та одиночному розряді серед дівчат до 14 років. Фото: з фейсбуку Управління молоді та спорту ХМР

Змагання проходили у Норвегії, де Анна Щавінська виступила в парному та одиночному розряді серед дівчат до 14 років.

З 24 лютого по 3 березня 2024 року в місті Ставангер (Норвегія) проходив Міжнародний тенісний турнір Tennis Europe в категорії до 14 років, який зібрав учасників з 11 країн світу. Хмельницьку дитячо-юнацьку спортивну школу №3 представляла Анна Щавінська. Юна спортсменка виступила в парному та одиночному розряді серед дівчат до 14 років.

Як розповіли в Управлінні молоді та спорту Хмельницької міськради, під час гри в одиночному розряді Анна Щавінська зустрілася з конкурентками з Швеції в 1/16 фіналу, Швейцарії в 1/8 фіналу та Великої Британії в чвертьфіналі. Спортсменка дійшла до півфіналу де зустрілася з представницею Чехії. За результатами гри юна тенисистка виборола третє місце в одиночному розряді серед дівчат до 14 років.

В парному розряді Анна боролася за перемогу разом із спортсменкою з Великої Британії. В результаті всіх матчів дівчата вибороли друге місце та статус фіналісток в парному розряді серед дівчат до 14 років.

Читайте також: Дві учениці з Хмельниччини виграли конкурс «Об'єднаймося ж, брати мої!»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую