ye-logo.v1.2

Четверо подолян стали призерами чемпіонату України зі спортивної ходьби

Спорт 694
Чемпіонат України зі спортивної ходьби пройшов в Ужгороді
Чемпіонат України зі спортивної ходьби пройшов в Ужгороді. Фото: facebook.com/noc.km.ua

У командному заліку збірна Хмельниччини посіла п'яте місце.

В Ужгороді пройшов чемпіонат України зі спортивної ходьби серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків. Хмельниччину представляли дев'ять спортсменів лише юніорського та юнацького віку з чотирьох дитячо-юнацьких спортивних шкіл області. І четверо з них вибороли медалі. Про це повідомили в відділенні Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області.

Віталій Тарасюк із Старокостянтинова на дистанції три кілометри став чемпіоном України у віковій групі до 16 років. А серед дівчат у цій же віковій групі та дистанції срібною призеркою сзмагань стала 14-річна Дарина Козак зі Славути. А на дистанції два кілометри «бронзу» здобула хмельничанка Дар'я Боднар.

У дівчат віком до 18 років на дистанції п'ять кілометрів бронзовою призеркою стала Катерина Черняк зі Славути.

За крок до п'єдесталу на 10-кілометрівці серед юніорів (до 20 років) фінішували старокостянтинівець Роман Горбачов (4 місце)та хмельничанка Дар'я Лещенко (6 місце). У командному заліку п'яте місце розділили збірні Івано-Франківської та Хмельницької областей, які набрали однакову кількість очок.

«На цьому чемпіонаті свою готовність до подальших відповідальних міжнародних стартів перевірила наша титулована землячка-призерка чемпіонату світу 2015 року Людмила Оляновська з Ярмолинеччини, яка посіла 2 місце на дистанції 20 км серед жінок (1 год. 31 хв. 28 сек.) і налаштовується відібратися до своїх других Олімпійських ігор. Наразі вона представляє Київську область», - додають в обласному відділені НОКу.

Читайте також: Хмельничанка здобула срібло та бронзу на міжнародному турнірі з тенісу

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую