ye-logo.v1.2

«Поділля», «Епіцентр» та «Агробізнес» провели перші матчі в чемпіонаті

Спорт 1680
Іван Оробець забив у ворота ФК Чернігів, але Поділля не змогло втримати свою перевагу
Іван Оробець забив у ворота ФК Чернігів, але Поділля не змогло втримати свою перевагу . Фото: пресслужби ФК Поділля

В Україні відновилася першість із футболу серед команд першої ліги.

У чемпіонаті України з футболу пройшли матчі 1 туру серед команд першої в групах «Чемпіонська» та «Вибування». І усі представники Хмельниччини в перших офіційних матчах 2024 року зіграли внічию.

Першими на старт вийшли футболісти хмельницького «Поділля», які, за підсумками осінньої частини змагань, опинилися в групі «Вибування». 23 березня хмельничани грали на виїзді проти ФК «Чернігів». Матч розпочався для «Поділля» доволі оптимістично, адже вже на 6 хвилині Даниїл Боженар відкрив рахунок у грі. А вже на 21 хвилині хмельничани подовїли свій успіх після влучного удару Івана Оробця. Але втримати перевагу гостям не вдалося. В другому таймі «Чернігову» не лише вдалося відграти один гол, а й зрівняти рахунок – на 65 та 70 хвилинах відзначилися Кирило Кривобороденко та Владислав Школьний. Отож, «Чернігів» - «Поділля» 2:2.

Хмельничани після стартового туру в групі «Вибування» посідають четверте місце, маючи в активі 21 заліковий пункт. Свій наступний поєдинок «Поділля» проведе в Хмельницькому 29 березня, коли прийматиме «Кремінь» з Кремнчука.

У групі «Чемпіонський», 23 березня, відбувся матч «Епіцентр» - «Маріуполь», який пройшов у Кам'янці-Подільському. Кам'янчани, створивши декілька гольових моментів у першому таймі, реалізували лише один, коли на 39 хвилині потужним ударом за меж штрафного майданчика відзначився Данило Кравчук. До цього забивав ще Андрій Ліповуз, але його гол не зарахували, вгледівши порушення правил під час атаки. А ось у другому таймі «Епіцентр» вже не мав такої переваги. І «Маріуполю» вдалося відігратися на 83 хвилині, коли забив Ілля Зубков. У підсумку матч «Епіцентр» - «Маріуполь» завершився з рахунком 1:1.

Кам'янчани, маючи 32 очки, продовжують ділити 4-5 місце разом із «Маріуполем». Наступна гра для «Епіцентра» стане виїзною – 30 березня проти СК «Полтави».

Сьогодні, 24 березня, у Волочиську зіграв і «Агробізнес». Суперником подолян стала «Вікторія» з Сум. Але жодній з команд не вдалося забити бодай один гол у цій грі, тож і ще один представник Хмельниччини зіграв у нічию. Єдина відмінність – безгольову, 0:0.

«Агробізнес» у групі «Чемпіонській» має 30 очок та посідає 7 місце. У наступному турі команда з Волочиська 29 березня в Києві протистоятиме «Лівому берегу».

Читайте також: Волейболісти «Поділля» вийшли до «золотого» фіналу

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую