ye-logo.v1.2

Україна – Ісландія: де дивитися фінальний матч плей-оф кваліфікації на Євро-2024

Спорт 3018
Збірна України з футболу 26 березня проведе вирішальний матч за право грати на Євро-2024 проти команди Ісландії
Збірна України з футболу 26 березня проведе вирішальний матч за право грати на Євро-2024 проти команди Ісландії. Фото: facebook.com/uafukraine

Сьогодні національна збірна України з футболу зіграє свій вирішальний поєдинок за путівку на чемпіонат Європи.

26 березня в польському місті Вроцлав відбудеться матч за путівку на чемпіонат Європи з футболу 2024 року. Збірна України зіграє з Ісландією.

Цьому матчу передували півфінальні поєдинки. Наші футболісти перемогли з рахунком 2:1 збірну Боснії і Герцеговини, а ісландці здолали збірну Ізраїля 4:1.

На думку букмекерів, фаворитом протистояння Україна – Ісландія є саме українці. Шанси нашої команди перемогти в основний час вище за ісландців, приблизно, у 2,5 раза. А, якщо 90 хвилин ігрового часу завершаться внічию, і командам доведеться грати ще діва екстратайми (а після них можлива і серія пенальті), то, якщо проаналізувати коефіцієнти букмекерів, в Україну також вірять більше, ніж в Ісландію. Утім, у протистоянні Боснія і Герцеговина – Україна, підопічні Сергія Реброва також вважалися беззаперечним фаворитом, але українцям вдалося виграти протистояння лише наприкінці поєдинку.

«Я думаю, що не тільки гравці збірної відчувають тиск, а й уся Україна. Щодня ми отримуємо ракетні обстріли. Футболісти розуміють, для кого вони грають. Ця гра дуже важлива для нас усіх, аби допомогти нашим людям, надати якісь емоції», - на передматчевій пресконференції сказав наставник збірної України Сергій Ребров.

Вирішальний матч Україна – Ісландія за право виступати на Євро-2024, яке відбудеться з 14 червня по 14 липня в Німеччині, можна буде дивитися в прямому ефірі місцевих телеканалів «Суспільного» (наприклад, Суспільне Хмельницький). В інтернеті матч Україна – Ісландія транслюватимуть на платформі «Megogo». Також в ефірі радіо «Промінь» відбудеться аудіотрансляція поєдинку. Початок матчу о 21:45 за київським часом.

Читайте також: «Поділля», «Епіцентр» та «Агробізнес» провели перші матчі в чемпіонаті

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую