ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» та «Поділля» вирішили долі своїх матчів на заключних хвилинах

Спорт 2020
Денис Галенков приніс перемогу Агробізнесу над Інгульцем влучним ударом на 90 хвилині
Денис Галенков приніс перемогу Агробізнесу над Інгульцем влучним ударом на 90 хвилині. Фото: з архіву

Команди з Волочиська та Хмельницького провели поєдинки в першій лізі.

Сьогодні, 6 квітня, в чемпіонаті України з футболу серед команд першої ліги відбулося декілкьа матчів. Хмельницьке «Поділля» на Київщині зіграло з «Діназом», а «Агробізнес» вдома приймав «Інгулець».

Хмельничани в групі «Вибування» у 3 турі грали в Демидові Київської області проти вишгородського «Діназу». Команди до цього в різних сезонах зустрічалися чотири рази, і в одному поєдинку переміг «Діназ» 3:1, а ось інші три завершувалися внічию з однаковим рахунком 1:1. І… цього разу «Поділля» та «Діназ» знову зіграли 1:1.

Щоправда, вишгородці були близькими до того, щоб вдруге в історії обіграти хмельничан, адже змогли відкрити рахунок на 82 хвилині матчу. Але «Поділля» кинуло усі сили на те, аби врятуватися від поразки. І на 90+2 хвилині поєдинку влучний удар Максима Куліша приніс гостям заповітний порятунок. Отож, нічия 1:1.

«Поділля» набрало вже 25 очок та посідає 2 місце в групі «Вибування». Далі на команду очікує домашній поєдинок проти запорізького «Металурга», який запланований на 13 квітня.

А в групі «Чемпіонська» «Агробізнес» у Волочиську прйимав «Інгулець» з селища Петрове, який йде на другому місці та є одним із головних претендентів на підвищення в класі. Матч видався видровищним на кількість моментів біля воріт обох команд. Ось тільки забити ніяк не вдавалося жодній. Так тривало до 90 хвилини, поки Денис Галенков не взяв гру на себе в штрафному майданчику гостей, обігравши декількох суперників та влучно пробивши у дальній від голікпера кут. «Агробізнес» переміг «Інгулець» з рахунком 1:0, здобувши першу перемогу навесні 2024 року.

Тепер у команди з Волочиська 33 очки, як у «Маріуполя» та «Епіцентра». І саме ці команди ділять між собою 4-6 місця в турнірній таблиці. Щоправда, «Епіцентр» свій матч 3 туру ще не зіграв. Вже завтра подоляни в Кам'янці-Подільському зіграють проти сумської «Вікторії». Ну, а «Агробізнес» тепер готуватимся на наступного поєдинку – 12 квітня проти СК «Полтави».

Читайте також: Футбольний вікенд: лише «Поділля» змогло виграти свій матч

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую