ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» здобув вольову перемогу

Спорт 504
Епіцентр переміг Вікторію та закріпився на 4 місці в чемпіонській групі першої ліги
Епіцентр переміг Вікторію та закріпився на 4 місці в чемпіонській групі першої ліги. Фото: fcepicentr.com.ua

У першій лізі завершилися матчі 3 туру.

Вчора, 7 квітня, відбулися заключні поєдинку 3 туру чемпіонату України з футболу в першій лізі. Хмельницьке «Поділля» та волочиський «Агробізнес» свої матчі проводили 6 квітня (хмельничани зіграли внічию з «Діназом» 1:1, а команда з Волочиська здолала «Інгулець» 1:0), а ось кам'янець-подільський в неділю приймав сумську «Вікторію».

«Епіцетр» та «Вікторія» видали результативний матч, адже команди на двох забили чотири голи. І першими відзначилися саме гості, коли на 17 хвилині забив Максим Чеглов. Кам'янчанам довелося кинути відіграватися. Створивши кілька моментів, на 36 хвилині «Епіцентру» вдалося вразити ворота суперника – потужним результативним ударом відзначився Владислав Мороз.

Одразу після перерви подолянам вдалося і повести в рахунку. Андрій Ліповуз наважився на удар із метрів 30-ти, м'яч зачепив ногу захисника «Вікторії» та, змінивши траєкторію влетів у сітку воріт – 2:1. А на 58 хвилині поєдинку остаточний рахунок у грі встановив Данило Кравчук, забивши свій сьомий гол у чемпіонаті.

Отож, після трьох турів у першій лізі в групі «Чемпіонська» «Епіцентр» із 36 очками посідає четверте місце. Попереду на команду очікує поєдинок на Кіровоградщині проти «Інгульця», який йде на другому місці. Матч пройде 13 квітня.

Нагадаємо, що «Агробізнес» 12 квітня зіграє в Полтаві, а «Поділля» 13 квітня вдома прийматиме запорізький «Металург».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую