ye-logo.v1.2

Футбол. Порятунок «Поділля» та втрачена перемога «Агробізнеса»

Спорт 614
Поділля, маючи переваги в матчі проти Гірника-Спорту, могло поступитися, але хмельничанам вдалося здобути нічию
Поділля, маючи переваги в матчі проти Гірника-Спорту, могло поступитися, але хмельничанам вдалося здобути нічию. Фото: з архіву

У першій лізі зіграні чергові матчі.

Сьогодні, 20 квітня, два клуби з Хмельниччини зіграли свої поєдинки в першій лізі. Хмельницьке «Поділля» в Горішніх Плавнях Полтавської області протистояло «Гірнику-Спорту», а «Агробізнес» у Волочиську приймав ФСК «Маріуполь». І долі обох матчів вирішилися вже у компенсований час.

«Поділля» в виїзному матчі в групі «Вибування» вважалося фаворитом протистояння. Адже «Гірник-Спорт» до цього сім матчів поспіль не знав «смаку» перемог. І гра в Горішніх Плавнях пройшла за переваги хмельничан, ось тільки реалізувати її в переможні голи «Поділля» так і не змогло.

Вже на 7 хвилині матчу господарі поля провели стрімку атаку, яка завершилася голом Радіона Посєвкіна. А далі… «Поділля» намагалося відігратися та створили не один момент біля воріт «Гірника-Спорту», які захищає ексворотар хмельничан Богдан Шухман. Саме Шухман не раз виручав свою команду в цій грі від голу. Зокрема, на 20 хвилині він «потягнув» удар Івана Оробця, а на 45-ій – від Віталія Гемеги. Та навіть Шухман був безсилим на 37 хвилині. Утім, м'яч, після удару Олега Веремієнка пролетів повз ворота. Вже у другому тайму той же Веремієнко міг зрівнювати рахунок, але і цього разу не влучив у ворота. На 60 хвилині знову Шухман виручив «гірників», коли потужно пробивав Кирило Пасічник.

Натиск хмельничан все-таки дався взнаки, аж на 90+1 хвилині, коли нігерієць Принс помилився та зрізав м'яч у власні ворота. Отож, «Гірник-Спорт» - «Поділля» 1:1.

Хмельницька команда в групі «Вибування» продовжує посідати друге місце, маючи в активі 29 очок. Свій наступний матч «Поділля» зіграє в Хмельницькому 27 квітня проти ФК «Чернігів».

А в групі «Чемпіонська» зійшлися «Агробізнес» та «Маріуполь». У першому таймі моментів біля воріт обох команд майже не було небезпечних моментів, а ось після перерви… Вже на 50 хвилині волочиській команді вдалося провести результативну атаку, яка завершилася точним ударом Максима Войтіховського. Для ексфорварда «Поділля» цей гол у складі «Агробізнеса» став для нього першим.

Маріупольська команда намагалася відігратися, але їй мало що вдавалося попереду. Та й «Агробізнес» прагнув збільшити свою перевагу. Не збільшив. А тому заключні хвилини поєдинку видалися доволі напруженими та емоційними. На 90+4 хвилині «Маріуполь» заробив право на штрафний. Навіс, удар головою Андрія Тєрєхова і м'яч опинився в воротах подолян. Тож «Агробізнес» - «Маріуполь» 1:1.

«Агробізнес» із 34 очками продовжує посідати 7 сьоме місце в чемпіонській групі. Свій наступний матч команда проведе 28 квітня в Сумах проти «Вікторії».

Ще одна команда з Хмельниччини – «Епіцентр», завтра, 21 квітня, зіграє свій матч у Кам'янці-Подільському. Кам'янчани, які з 36 очками йдуть на четвертій позиці в групі «Чемпіонська», прийматимуть «Лівий берег» із Києва, який посідає третє місце.

Читайте також: За Кубок області з футболу позмагаються вісім команд

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую