ye-logo.v1.2

За Кубок області з футболу позмагаються вісім команд

Спорт 790
Кубок області з футболу 2024 року стартує 27 квітня
Кубок області з футболу 2024 року стартує 27 квітня. Фото: з архіву

У чвертьфіналі змагань зійдуться чемпіон та срібний призер минулорічної першості.

Вже наступного тижня, а саме 27 квітня (базовий день матчів), стартує Кубок Хмельницької області футболу. Участь у ньому візьмуть вісім команд, а тому змагання розпочнуться зі стадії 1/4 фіналу.

І в Хмельницькій обласній асоціації футболу провели жеребкування чвертьфінальних пар. «Сліпий жереб» на стадії чвертьфіналу одразу звів минулорічного чемпіона та володаря Кубка-2023 «Колос» з Полонного з віцечемпіоном області красилівським «Случем». Матч між цими командами має пройти в Полонному.

Буде й дунаєвецьке дербі, адже на станці Дунаївці місцевий «Спорт-Лідер» зіграє з дунаєвецьким «Універом-Динамо». Шоста команда минулорічної першості – «Оболонь-Чемерівці», протистоятиме четвертій – «Іскрі-Поділля» - Теофіполя. Ну, а в Городку місцева «Вікторія» прийматиме «Андреналін-ДЮСШ-1» з Хмельницького.

Як розповіли в Хмельницькій обласній асоціації футболу, за регламентом змагань, володарів путівок до півфіналу визначать з одного матчу. Якщо ж гра завершиться внічию, то команди пробиватимуть серію пенальті.

Зауважимо, що цього року в обласних змаганнях не виступатиму ФК «Антоніни», який торік став бронзовим призером чемпіонату. А сам чемпіонат планують розпочати 11 травня. Щодо кількості команд, яка візьме в ньому участь, то поки що відповіді на це запитання немає.

Читайте також: Футбол. Успіх «Поділля» та поразки «Агробізнеса» і «Епіцентра»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую