ye-logo.v1.2

Черговий антирекорд «Динамо»

Спорт 3339

Хмельничани вдруге у сезоні програли, пропустивши шість голів

Матч 12 туру в Івано-Франківську між «Прикарпаттям» та хмельницьким «Динамо» увійшов іще однією чорної сторінкою в історії професійного футболу Хмельниччини. Адже за 51-річ існування хмельницької команди майстрів ще такого не було, щоб клуб у першому колі в двох матчах пропускав по шість голів. Спочатку у Сумах, тепер в Івано-Франківську.

Вже на 10 хвилині матчу рахунок був 2:0. Але через чотири хвилини «динамівці» дещо вирівняли становище. Антон Осокін заробив пенальті, а Денис Шевчук реалізував його. Щоправда, на 32 хвилині поєдинку пенальті вже пробивали господарі. І хоч Андрій Рябой врятував свою команду від голу, але «прикарпатці» були першими на добиванні та забили третій м’яч у ворота хмельничан. На перерву ж команди пішли за рахунку 3:2 – Осокін зумів «відквитати» один м’яч та подарувати надію на другий тайм. Дива не сталося. Спочатку на 50 хвилині «Прикарпаття» забило четвертий гол, а через п’ять хвилин хмельничани залишилися у меншості – другу жовту картку отримав Максим Кривий. І вже у меншості «Динамо» пропустили ще два голи та встановило черговий антирекорд. На цьому «рекорди» не закінчилися. Головний тренер Микола Роздобудько, який зовсім нещодавно повернувся до команди, вирішив знову піти. Вдруге за два місяці!

Що ж, хто виведе хмельничан на наступний матч, поки що невідомо. А гра відбудеться у Хмельницькому 15 жовтня. «Динамо» прийматиме стрийську «Скалу».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую