ye-logo.v1.2

Чемпіонат області з футболу: у перших матчах забили 20 голів

Спорт 1250
Матчами в Теофіполі, Дунаївцях та Кам
Матчами в Теофіполі, Дунаївцях та Кам'янці-Подільському стартувала нова першість області з футболу. Фото: з архіву

Стартувала першість Хмельниччини з футболу.

Розпочався чемпіонат Хмельницької області з футболу 2024 року, участь в якому беруть сім команд. І перший тур змагань видався доволі результативним. Адже в трьох поєдинках було забито 20 голів. Отож, про стартові матчі першості – в огляді від сайту «Є ye.ua».

Найнапруженішим поєдинком стала гра в Теофіполі, де місцева «Іскра-Поділля» приймала «Оболонь-Чемерівці». Вже на 6 хвилині гості, завдяки влучному удару Владислава Олійника, повели в рахунку. Але господарям вдалося швидко відігратися – на 17 хвилині рахунок рівняв Назар Марчук. А на 35 хвилині теофіпольчани заробили пенальті, який реалізував Павло Савчук. Якщо нещодавно в Кубку області у цьому протистоянні перемогу святкувала з рахунком 3:1 команда з Чемеровець, то ось у чемпіонаті… «Іскра-Поділля» - «Оболонь-Чемерівці» 2:1.

У Кам'янці-Подільському «ДЮСШ-2» приймала «Вікторію» з Городка. По суті, результат цього протистояння був вирішений у першому таймі. «Дублі» Романа та Рената Ратовських та гол Дмитра Маєвського зробили перевагу кам'янчан у 5 м'ячів. Після перерви Ренат Ратовський оформив і хет-трик. Але гостям вдалося «розмочити» рахунок – на 86 хвилині забив Роман Гончаровський. Отож, «ДЮСШ-2» - «Вікторія» 6:1.

Найрезультативнішим видався матч у Дунаївцях, де місцевий «Універ-Динамо-2» приймав хмельницький «Адреналін-ДЮСШ-1». Щоправда, голи в цьому поєдинку влітали виключно у ворота дунаєвчан. По два м'ячі забили Богдан Гумений та Кіріл Сторожук. Сергій Гордійчук та Кіріл Дрезналь відзначилися по разу, а ось Ігор Лісніченко записав на свій рахунок чотири голи! «Універ-Динамо-2» - «Андреналін-ДЮСШ-1» завершився з рахунком 0:10.

«Колос» із Полонного стартовий тур чемпіонату пропускав через непарну кількість команд. Натомість, чемпіон області 2023 року провів свій поєдинок чемпіонату України серед аматорів, здобувши перемогу на Київщині над «Соколом» з Михайлівки-Рубежівки з рахунком 1:0.

У другому турі обласних змагань відпочиватиме команда з Хмельницького. А вже 15 травня свій перший матч у першості зіграє «Колос», який в Полонному прийматиме «ДЮСШ-2». Ще дві гри пройдуть 19 травня. «Оболонь-Чемерівці» вдома прийматимуть «Універ-Динамо-2», а в Городку «Вікторія» зіграє з «Іскрою-Поділля».

Читайте також: Перемога «Поділля», невдалий матч для «Агробізнеса» та нічия «Епіцентра»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую