ye-logo.v1.2

«Динамо» не впоралося зі «Скалою»

Спорт 3847

У матчі 13 туру чемпіонату України з футболу в другій лізі групі «А» хмельничани вдома зіграли в нічию зі стрийською командою

«Динамівці», які знову залишилися без головного тренера (з команди після матчу в Івано-Франківську пішов Микола Роздобудько), вийшли на матч проти стрийьскої «Скали» під керівництвом Вадим Крохана. І, здається, Вадиму Валерійовичу вдалося налаштувати футболістів на те, щоб дати бій гостям, які на шість позицій вище у турнірній таблиці, ніж господарі поля. Крім цього, в гості приїхала саме та «Скала», яку очолює екс-наставник Володимир Рева, а тому декому з гравців кортіло показати Володимиру Сергійовичу ті навички, які він свого часу допоміг розвинути.

Вже перша ж атака хмельничан завершилася неточним ударом головою Микити Донгаузера. А на десятій хвилині ледве не призвела до взяття воріт гостей, коли Бортнік, після пасу Солонинко, «смачно» приклався до м’яча. «Скалу» врятував Василь Шпук. Але ближче до середини первого тайму стрийчани налагодили гру в центрі поля та теж почали загрожувати воротам господарів ударами з середньої відстані. А на 40 хвилині Віталій Дністрян ледь не відкрив рахунок у матчі, коли з метрів п’яти піставив ногу на простріл партнера. На щастя, «динамівців» врятував Рябой.

Після перерви малюнок гри майже не змінився – грали так само – на зустрічних курсах. Але на 49-хвилині Тимуру Рустамову вдалося вивести «Скалу» вперед у рахунку і дехто з глядачів на стадіоні вирішив, що «Динамо» сьогодні зазнає десятої поразки в сезоні. Ан ні! Хмельничанам знадобилося одинадцять хвилин, щоб вітати один одного із голом у ворота гостей, який забив Ярослав Солонинко. А згодом вітали Солонинка із заробленим пенальті. Одинадцятиметровий взявся виконувати автор першого голу, який, вочевидь, хотів оформити дубль у матчі. Але… пробив не сильно, і Шпук вийшов героєм цього епізоду, відбивши пенальті.

Команди, створивши декілька небезпечних моментів, так і не змогли вирішити, яка з них сьогодні була сильнішою, а тому свисток арбітра зафіксував нічию – 1:1.

Вже наступної суботи, 22 жовтня, «Динамо» зіграє черговий матч. І знову вдома. У матчі 14 туру хмельничани прийматимуть «Уграгроком» з Приютівки Кіровоградської області, який посідає 5 місце. До речі, матч у Приютівці «динамівці» програли з рахунком 3:0.

Ну, а цікаві моменти поєдинку «Динамо» проти «Скали» можна переглянути у фотогалереї. Пропонуємо вашій увазі й відеоепізоди сьогоднішнього матчу:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую