ye-logo.v1.2

Першість області з футболу. Турнірна таблиця вже не зміниться

Спорт 429
Цього сезону в чемпіонаті області достроково визначилися переможці турніру
Цього сезону в чемпіонаті області достроково визначилися переможці турніру. Фото: з архіву

За тур до завершення визначився розподіл місць у групі, яка веде боротьбу за 4-6 місця.

Чемпіонат Хмельницької області з футболу добігає до завершення. І, якщо у «чемпіонські» групі ще раніше визначили медалістів, то в боротьбі за 4-6 місця інтрига зберігалася майже до останнього.

На четверте місце претендували «Оболонь-Чемерівці» та «Універ-Динамо-2» з Дунаївців. Саме ці команди й зустрілися в Чемерівцях в очній зустрічі, де, за певних обставин, питання перемоги в групі відкладалося б до заключного матчу. Та для цього дунаївчанам необхідно було перемагати. І тривалий час у грі «Оболонь-Чемерівці» - «Універ-Динамо-2» зберігався нічийних рахунок 0:0. Але на 61 хвилині Попенко отримав другу жовту картку та залишив свою команду в меншості. Чим згодом господарі матчу й скористалися. Вже на 63 хвилин Іван Шварчевський відкрив рахунок у матчі, а через 5 хвилин Ілля Штельмах подвоїв перевагу чемерівчан. Крапку в грі поставив Назар Марчук, встановивши остаточний рахунок – «Оболонь-Чемерівці» - «Універ-Динамо-2» 3:0. А разом зі звитягою – четверте місце в чемпіонаті для команди з Чемерівців.

В обласній першості ще мають пройти два матчі. «ДЮСШ-2» у Кам'янці-Подільському 12 жовтня має приймати «Універ-Динамо-2», а «Колос» із Полоного 19 жовтня зіграє з «Іскрою-Поділля» з Теофіполя. Утім, результати цих поєдинків вже не вплинуть на розташування команд у турнірній таблиці.

Місця команд за підсумками чемпіонату області 2024 року:

1. «Колос» (Полонне)
2. «Адреналін-ДЮСШ-1» (Хмельницький)
3. «Іскра-Поділля» (Теофіполь)
4. «Оболонь-Чемерівці»
5. «Універ-Динамо-2» (Дунаївці)
6. «ДЮСШ-1» (Кам'янець-Подільський)
7. «Вікторія» (Городок).

Читайте також: «Агробізнес» продовжує свою серію перемог, «Епіцентр» - перериває власну

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую