ye-logo.v1.2

Волейбол. Команда з Городка вдало стартувала в єврокубках

Спорт 270
Епіцентр-Подоляни виграли перший матч в Естонії, попереду - матч-відповідь у Польщі
Епіцентр-Подоляни виграли перший матч в Естонії, попереду - матч-відповідь у Польщі. Фото: cev.eu

Попереду на подолян очікує матч-відповідь, який пройде в Польщі.

Вчора, 9 жовтня, в Естонії відбувся перший поєдинок 1/32 фіналу Кубка Виклику, в якому місцевий клуб «Пярну» приймав «Епіцентр-Подоляни» з Городка. Путівку до наступного етапу команди розігрують за підсумками двох протистоянь, і перше з них завершилося на користь команди з Хмельниччини.

До слова, перед цим матчем до городоцького клубу приєднався досвідчений догравальник збірної Чорногорії Войін Чачич. І вже у грі проти «Пярну» він встиг дебютувати, вийшовши в третій партії.

Та найпруженішим сетом став перший. Адже «Епіцентр-Подоляни» поступалися з рахунком 23:19 та були близькими до того, щоб програти стартову партію двобою. Однак, подолянам вдалося не лише відігратися, а й вирвати перемогу з рахунком 26:24. А в наступних сетах – продовжити свій успіх – 25:22 та 25:20. А відтак команда з Хмельниччини перемогла естонців із рахунком 3:0.

Долю путівки до 1/16 фіналу визначать у матчі-відповіді, який пройде 19 жовтня. На жаль, через російсько-українську війну «Епіцентр-Подоляни» не зможуть зіграти в Городку. А тому цей матч пройде у польському місті Блоне.

Нагадаємо, нещодавно розпочався новий чемпіонат України в Суперлізі, де виступають два представники Хмельниччини – «Епіцентр-Подоляни» та «Поділля» з Хмельницького.

Читайте також: Футбол. Рекордна серія «Агробізнеса» та фіаско «Поділля» (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую