ye-logo.v1.2

Дмитра Чигринського запросили в "Удінезе"

Спорт 2297
Фото: uafan.net

Доки хмельничанин Дмитро Чигринський спокійно готується із «Шахтарем» до нового сезону, керівництву донецького клубу надійшла пропозиція по трансферу футболіста з Італії.

«Удінезе» скоро стартує в плей-оф Ліги Чемпіонів, а команда вже втратила голкіпера Саміра Хандановіча, який перейшов у «Інтер». Тепер головним завданням «біло-чорних» є забезпечити надійний захист перед міжнародними баталіями.
“Удінезе” зробив пропозицію донецькому “Шахтареві” по трансферу захисника Дмитра Чигринського. Італійці готові заплатити за “гірника” 8 мільйонів євро, повідомляє ТрансферМаркет посилаючись на Mundo Deportivo.
Раніше з’являлася інформація про те, що Чигринським цікавиться іспанський клуб “Гранада”, який також належить родині Поццо. Однак претендентом на захисника називають саме фріульци, яким належить стартувати в плей-офф раунді Ліги чемпіонів.
Дмитро Чигринський, котрий фактично поза грою вже два сезони, все ще може вийти на колишній рівень. У цьому впевнений тренер "Шахтаря" Мірча Луческу, повідомляє сайт клубу.
"Чигринський добре почав підготовку. Кілька разів, коли він залишав тренування, я думав, що знову з ним щось сталося. Але він повертався на поле на другий день, проблем не було", - почав він.
"Я ставив його до складу, щоб він зіграв, і він робив це. Природно, помилявся - потрібен час, щоб він повернувся на колишній рівень. За останніх два роки він провів не дуже багато матчів, необхідний час, щоб повернути ті кондиції, які у нього були до травм", - додав Мірча Луческу.
Нагадаємо, Чигринський в 2009 році перейшов в “Барселону” за 25 мільйонів євро, однак через рік повернувся в “Шахтар”. Тоді “гірники” заплатили каталонському клубу 15 мільйонів євро. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую