ye-logo.v1.2

Вадим Крохан: Головне, щоб більшість футболістів якнайшвидше «відкрилися»

Спорт 2082

Друга ліга чемпіонату України з футболу вийшла на старт. Щоправда, такого ганебного початку першості ще не було.

До останнього міжсезонного дня не було зрозумілим, скільки ж команд змагатимуть в групі «А», в якій виступає хмельницьке «Динамо». Якщо при затвердженні календарю матчів клубів було чотирнадцять, то вже у напередодні матчів першого туру з’ясувалося, що команд на три менше. Не дорахувалися ФК «Львів», вінницької «Ниви» та іллічівського «Бастіону». «Динамівці» ж свій перший матч провели у Чернігові, де зазнали фіаско з рахунком 3:0.
- Невже так погано грали, - запитали ми в головного тренера хмельницького «Динамо» Вадима Крохана.
- Не скажу, що «Десна» заслуговувала на перемогу з таким рахунком. Але рахунок на табло, а тому виправдовуватися не буду.
- А як можете пояснити червону картку Михайла Денисова, який перебрався до нас з краматорського «Авангарду»?
- Рефері вилучив нашого захисника на 94 хвилині поєдинку. Коментувати це рішення не стану, оскільки оцінювати роботу судді має відповідний орган. Звісно, нам не вистачатиме цього захисника у майбутніх матчах, але доведеться шукати варіанти, ким його замінити. 
- У Чернігові в стартовому складі вийшли одразу шестеро новачків команди. Ще двоє вийшли на заміну. Чи задоволені ви їхніми діями та чи не шкодуєте, що взяли цих гравців у команду?

- Сподівався на якісніший футбол у їхньому виконанні. Але це була перша гра і вони не зіграні один із одним. Фактично ж цим складом ми ще не грали. Тому матч проти «Десни» хоч і мав статус офіційного, але його можна назвати навчальним. 
- Як цю поразку сприйняло керівництво «Динамо»?
- Нічого хорошого нам не говорили. Хоча це й не дивно, тренерський штаб та футболісти самі все розуміють – програвати на старті чемпіонату з рахунком 3:0 не мали права.
- У заявці «Динамо» на цей сезон 21 футболіст, з яких дев’ятеро новачків. Чи будуть ще нові гравці?
- Ми маємо ще достатньо часу, щоб заявити нових футболістів. Заявочний період завершується наприкінці серпня, тому перконаний, що ротації будуть. Тому наголошу, що нинішній склад команди не остаточний. Будь хто із 21 футболіста може ще залишити клуб, якщо ми знайдемо когось сильнішого. Цього тижня до нас на перегляд мають приїхати ще деіклька футболістів. Будемо дивитися та порівнювати їх з тими, хто вже в команді. Думаю, що до кінця серпня активно шукатимемо кращих. 
- Чи не станеться так, що хтось із нинішніх «динамівців» залишиться за «бортом» і буде ображеним, що його «кинули»? Адже часу на пошук нової команди буде обмаль…
- Ми всіх попередили, що вони ще не на сто відсотків гравці «Динамо». Тому такого бути не повинно. Нам потрібно награти склади, слід, щоб багато хто з новачків адаптувався у Хмельницькому. До прикладу, Олександр Шимко з ФК «Суми», вже виступав у нас, а тому швидко та легко увійшов у «колію», чого не скажеш про інших новобранців. Але, якщо порівняти той склад, який виступав навесні цього року, із нинішнім, то, як на мене, нині «Динамо» сильніше. Головне, щоб більшість футболістів якнайшвидше «відкрилися».
- Один із старожилів команди – Анатолій Шляховий, все таки поїхав з Хмельницького. То його продали?
- Ні. Він отримав статус вільного агента. Розумієте, нині продати гравця другої ліги доволі важко. Самі бачите, що клуби просто зникають з футбольної мапи. А Толя виявив бажання спробувати свої сили в тернопільській «Ниві». Хіба ми мали моральне право тримати цього захисника, який не один рік захищав честь нашого клубу? Керівництво команди пішло на зустріч Шляховому та погодилося розірвати із ним контракт, щоб він мав змогу спробувати власні сили в іншій команді. 

Джерело fcpodillya.km.ua

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую