ye-logo.v1.2

Хмельницький «Спортлідер+» у Екстра-лізі

Спорт 1984

Минулої п’ятниці, 7 вересня, відбулася передсезонна прес-конференція керівництва футзального клубу «Спортлідер+».

Вперше команда з Хмельницького буде представляти наше місто у найвищому українському дивізіоні футзалу – Екстра-лізі. 
«Ми провели серйозну роботу у міжсезоння, – сказав головний тренер ФК «Спортлідер+», Іван Стасюк. – Команду створювали майже з нуля. Запросили гравців із досвідом виступів не лише у вищих українських лігах, але й за кордоном, в чемпіонатах Франції, Росії. У складі нашої команди є також гравці, які викликались до табору Національної збірної України, тому нам дуже приємно, що спортсмени, із якими ми підписали контракти, сприймають виступ за клуб не просто, як роботу, а як можливість досягнути вищого рівня». За словами тренера, команда робить ставку на майбутні успіхи, тому до свого складу бере молодих та перспективних гравців.
«Завдання для команди на цей сезон – увійти в четвірку кращих команд України. Хотілося б запросити усіх на наші матчі, оскільки футзалу такого рівня наше місто ще не бачило, – повідомив президент ФК «Спортлідер» Іван Гончар – Разом із тим, ми продовжуватимемо огляд дітей, і будемо набирати здібних у свої ряди. Зараз плануємо створити власну футзальну дитячо-юнацьку школу».
Перша гра «Спортлідер+» – «Єнакієвець» відбудеться 14 вересня на 17-00 у спортивному комплексі Хмельницького національного Університету (вул. Хотовицького, 1/1).

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую