ye-logo.v1.2

Хмельницьке "Динамо" поступилося в Черкасах (ВІДЕО)

Спорт 2392

Хмельничани не змогли відігратися після голу "Славутича" на 15-й хвилині.

Зі стартового свистка господарі поля міцно прихопили свого опонента. Лівий фланг задавав темп наступальним діям славутчан. За фол на Романові Дацюку був призначений штрафний удар у бік воріт приїжджої команди. На удар Євгена Тарасенка Іван Фельде зреагував, відбивши м’яча перед собою, проте голкіпера динамівців підстрахував Дмитро Бєлов. За мить після подачі Шандора Вайди від кутового прапорця Дацюк підрізав шкіряну кулю під поперечку – і знову Фельде виручає хмельниччан.

На 15-ій хвилині рейд Михайла Сергійчука у півполя був зупинений недозволеним прийомом на підступах до карного майданчика гостей. Після удару Вайди зі стандарту м’яч рикошетом від Ігоря Гончара по дузі перетнув лінію воріт – 1:0. Господарі відразу ж спробували закріпити свій успіх двома небезпечними ударами Євгена Гуда та Олександра Ніколайчука з далекої відстані.

У другому таймі гра пішла на зустрічних курсах. В актив «Динамо» занесемо дальній підступний постріл Віктора Станенка та удар головою Дмитра Бєлова після подачі від кутового прапорця. Господарі не залишилися у боргу: спочатку Роман Дацюк, розхитавши захисників, намагався поцілити в дальній кут воріт хмельниччан, а потім Євген Тарасенко своє підключення на розіграш кутового завершив ударом вище воріт.
На 77-ій хвилині вкидання м’яча з аута могло дорого коштувати черкащанам – шкіряна куля рикошетом від плеча Євгена Тарасенка опустилася на поперечку ворітАндрія Лєнчінкова.

Усі намагання хмельничан зрівняти рахунок відразу ж наражалися на контрвипади славутчан: Вайда і Ткаченко миттєво запускали на флангах Сергійчука та Дацюка, також відмітимо підключення до атак незмінного капітана «Славутича» Євгена Гуда.

"Славутич" – "Динамо" 1:0
Гол: Вайда, 16

"Славутич": Лєнчінков, Бриж, Є.Тарасенко О.Тарасенко, Лисоконь, Фабунмі, Гуд (Кобіков, 90+2), Ніколайчук (В.Ткаченко, 61), Вайда, Сергійчук, Дацюк (Белмохтар, 89).

"Динамо": Фельде, Осокін, Бєлов, Андрєєв, Остапенко, Шимко, Бичков (Руденко, 50), Гончар (Калайда, 68), Тимченко, Донгаузер, Станенко.

Попередження: Лєнчінков, Дацюк, Вайда, Лисоконь, Белмохтар – Бєлов, Бичков 

Інформує sports.km.ua

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую