Гаряча тема:
- Війна
Виготовляли копчений сир у приміщенні з пацюками
Податкові міліціонери Кам’янець-Подільської ОДПІ виявили в одному з сіл Чемеровецького району підпільний цех по виробництву копченого сиру «косичка».
Проводячи перевірку, податківці встановили, що цех належить місцевому жителю, не зареєстрованому в органах влади в якості приватного підприємця. Жодних документів дозвільного характеру на виробництво у його власника, відповідно, також не знайшлося. Однак, оглянувши приміщення цеху, податківці встановили, що чоловік грубо порушував не лише дозвільне законодавство у сфері господарської діяльності, але й норми Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів».За повідомленням прес-служби ДПА у Хмельницькій області, виробництво здійснювалося в антисанітарних умовах – у брудному та запиленому приміщенні, схожому на хлів, у якому до того ж ще й водяться пацюки. Засоби виробництва – газову плиту та ємність для зберігання молока, а також 80 літрів закваски та 30 кілограм готового сиру, усе разом оцінене в 20 тисяч гривень, податківці вилучили з незаконного обігу та передали на відповідальне зберігання власнику до вирішення питання по суті.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: