ye-logo.v1.2

Виготовляли копчений сир у приміщенні з пацюками

Суспільство 2894

Податкові міліціонери Кам’янець-Подільської ОДПІ виявили в одному з сіл Чемеровецького району підпільний цех по виробництву копченого сиру «косичка».

Проводячи перевірку, податківці встановили, що цех належить місцевому жителю, не зареєстрованому в органах влади в якості приватного підприємця. Жодних документів дозвільного характеру на виробництво у його власника, відповідно, також не знайшлося. Однак, оглянувши приміщення цеху, податківці встановили, що чоловік грубо порушував не лише дозвільне законодавство у сфері господарської діяльності, але й норми Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів».За повідомленням прес-служби ДПА у Хмельницькій області, виробництво здійснювалося в антисанітарних умовах – у брудному та запиленому приміщенні, схожому на хлів, у якому до того ж ще й водяться пацюки. Засоби виробництва – газову плиту та ємність для зберігання молока, а також 80 літрів закваски та 30 кілограм готового сиру, усе разом оцінене в 20 тисяч гривень, податківці вилучили з незаконного обігу та передали на відповідальне зберігання власнику до вирішення питання по суті.

Коментарі:

До теми

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення

Робота для вас

  Так  Ні, дякую