ye-logo.v1.2

Культуру пиття справжнього вина взялися формувати в одному з винних супермаркетів Хмельницького

Суспільство 2697
Фото: РПЛ

Скуштувати шість видів чилійського, угорського, італійського і, звичайно ж, українського вина, мали можливість відвідувачі виномаркету

Професійні сомельє розповіли історію вирощування кожного сорту винограду, його особливості та як визначити якість вина і правильно його дегустувати. Дегустатори дізналися про особливості виготовлення вина із замороженого, перестиглого, висушеного винограду і, як відрізнити вино кожного урожаю. Щодо якості, то тепер хмельничани знатимуть, що шампанізоване вино якісне, якщо мілкі «бульбашки» і піна тримаються довго. Для того, щоб вдало визначити якість, смак і аромат вина, перший «нюх» потрібно зробити на відстані 2-3 сантиметри від келиха, а першим ковтком варто «пограти» у роті щоб відчути справжній смак. До речі, біле вино повинно мати температуру 8-12 градусів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую