ye-logo.v1.2

«МастерШеф»: кам’янчанка потрапила у битву «чорних фартухів»

Суспільство 1006
Аліна Матвійчук вперше потрапила у битву
Аліна Матвійчук вперше потрапила у битву "чорних фартухів". Фото: скрін з відео

Кулінарка змагалася за місце у проєкті.

Тривають нові випуски кулінарного шоу «МастерШеф», в якому бере участь дівчина з Кам’янця-Подільського Аліна Матвійчук. Впродовж багатьох ефірів кулінарці вдавалося уникати фінальної битви за місце в проєкті. Однак цього разу на аматорку все ж вдягли чорний фартух.

Традиційно учасники проєкту змагалися у двох командних конкурсах. У першому випробуванні кулінари поділилися на три команди. Аліна була в команді «червоних».

За умовами конкурсу, учасники мали розшифрувати ребус, розгадавши зображення з асоціаціями до рецептів та інгредієнтів страв. Усього було запропоновано десять страв. Вигравала та команда, яка змогла відгадати найбільшу кількість страв і приготувати їх.

Команда червоних фартухів забронювала собі три страви, які й готувала під час випробування. Як виявилося під час презентації, одну страву кулінари не вгадали – замість яблучного струделя вони спекли яблучний приріг. Дві інші страви були відгадані правильно, але під час презентації вони були сирі. Перепілка «Рішельє», за яку відповідала Аліна Матвійчук, виявилася неготовою. Та й презентацію страви члени журі оцінили негативно. У результаті кам’янчанка вперше за свою роботу отримала чорний фартух.

Не зважаючи на невдалу роботу під час конкурсів, Аліні Матвійчук вдалося залшитися у проєкті.

Під час другого конкурсу учасники знову поділилися на три команди, Аліна в чергове опинилася в команді «червоних». Кожна команда мала приготувати на швидкість по три страви на трьох окремих етапах. На першому етапі для приготування страви виділялося 20 хвилин і готувати її мав один учасник команди. Переможець отримував один бал. На другому етапі страва була складніша, тож капітани мали залишити трьох представників команди. На роботу їм давалося 15 хвилин. За перемогу команда здобувала два бали. Під час третього етапу залучалися всі учасники команди, однак для приготування страви було лише 10 хвилин. За успішну роботу можна було здобути три бали. Переможцем конкурсу мала стати команда, на рахунку якої була найбільша кількість балів.

На першому етапі конкурсу від команди «червоних» змагалася Аліна Матвійчук. Таким чином учасники команди вирішили дати можливість кам’янчанці реабілітуватися після невдалої попередньої роботи. Дівчина готувала іспанський крокет з кнелею горошку та грибний жу.

«Перше враження в мене про зовсім неохайну роботу кухаря. Наче ви по всій тарілці вимазували все, що тільки можна. Соус був би класний, як би ви його правильно зробили, а ви зробили пюре. Кнеля з горошком не смачна», - зазначила одна з членів журі Ольга Мартиновська.

Після завершення всіх етапів випробування команди «синіх» і «жовтих» отримали по три бали, а команда «червоних» не здобула жодного.

У битві чорних фартухів цього разу змагалися четверо дівчат-кулінарів. Кожній з них довелося працювати з іншим видом риби. Аліна Матвійчук готувала мінтай. Скуштувавши кожну страву, судді визначилися із вердиктами. Цього разу шоу покинула Катерина Дем'янова.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую