ye-logo.v1.2

До Хмельницького з’їхалися майбутні сомельє зі всієї України

Суспільство 2614
Фото: Андрей Александрович

В одному з виномаркетів незалежний винний експерт Віталій Ковач проводить «Школу сомельє».

Бажаючих «знати толк» у вирощенні сировини, виготовленні та культурі споживання вин чимало, але дипломованими по закінченні школи стануть не всі. «Для того, щоб дійсно стати професіоналом «винних справ» потрібно досконало знати сотні сортів винограду, їхні характеристики та особливості – розповідає студент Віталій Суховій – але вже зараз ми можемо визначити різницю між справжнім вином і тим, що ним часто називають». Школа триватиме три тижні, ще стільки ж студенти готуватимуться до екзамену і лише за його результатами буде зрозуміло на скільки збільшилося досі не численна армія професійних сомельє. За словами студентів, попередня практика показала, що документ, який підтверджує набуті знання, зазвичай отримують трохи більше половини тих хто навчався.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую