Гаряча тема:
- Війна
«Рів’єра-Хол»… і забагато сонця
Вибагливих до різного рівня закладів харчування хмельничан уже важко здивувати новими ресторанами, кафе чи піцеріями. А якщо поєднати ресторан і кафе?
А якщо розмістити його в торгівельно-розважальному центрі поряд з піцерією? А якщо встановити у ньому зручні дивани з високою спинкою і забезпечити багато сонця? Хоча, останнє, у випадку з рестароном-кафе «Рів’єра-Хол», що розташований на другому поверсі хмельницького ТРЦ «Оазис», швидше великий мінус, але про це згодом.
Інтер’єр
Затишна зала оформлена у м’яких коричнево-срібних тонах. Столи розраховані на компанії різного формату і чисельності: одні великі з м’якими диванами, що налаштовують на затяжний і веселий відпочинок, інші – зі зручними стільцями, для швидкого «перекусу». Має заклад і довгий стіл на кшталт барної стійки, який розділяє «диванну» частину залу і «стільцу».
Кухня
Традиційна кухня без особливих фірмових страв, хіба що два-три десерти, за словами офіціантки, роблять за особливим рецептом. Але ціни – не на щодень. Прочитавши у меню «Часникові грінки» - багети на грилі з часниковим соусом, мимоволі пригадали уривок із фільму «О чем говорят мужчины», де грінки назвали «Крутонами», і тому вони могли коштувати… у нашому випадку 14 гривень. І справді, звичайні грінки (у ресторані-кафе) не можуть коштувати стільки, а «Часникові» – можуть. Сирний крем-суп з різними видами сиру, вершками і спеціями заслуговував того, щоб за нього віддати 25 гривень. А от за салат з руколою та копченими мідіями ми вирішили, що не віддали б ще раз по 29 гривень. Ніби й рукола смачна, і мідії нормальні, та й навіть сир фета, яким усе було притрушено, вніс свою лепту, а все разом нам особисто прийшлося не до смаку. Єдине, що б ми замовили ще раз, звичайно окрім кави – це «Тяхан з морепродуктами». Рис із міксом морепродуктів та овочів, приправлений спеціями, вартий того, щоб за нього віддати 29 гривень: смачний, ситний і оригінальний. Загалом меню тут різноманітне. До прикладу, телятину на кісточці вагою 175 грамів вам зроблять за 59 гривень, а стек з лосося із соусом Унгарі (200 гр.) – за сімдесят гривень. Хоча можна пообідати й картоплею пюре, або рисом за 12-14 гривень.
Обслуговування
Майже усі заклади харчування, які тільки починають завойовувати свого клієнта, намагаються працювати як годинниковий механізм: офіціанти щиро посміхаються, а кухня догоджає клієнтам, виконуючи усі їхні забаганки. «Рів’єра-Хол» не вийняток. Більше того, ми з подругою, смачно попоївши, скористалися нагодою попліткувати з іншими нашими приятельками, одна з яких мешкає в Німеччині, а інша – у Москві. Протягом сорока хвилин з одним лише фреш-соком, а потім іще півгодини ми, напівлежачи, відпочивали на диванах з нетбуком (WI-FI-з’єднання якісне, можна здійснювати відеодзвінки). Терпляча офіціантка тільки час від часу поглядала, чи не зволимо ми хоча б іще щось замовити, щоб не займати столик марно. Великий мінус такого «вилежування» – це забагато сонця. Тут воно у прямому розумінні починає шкварити одразу по обіді так, що всидіти за столиками неможливо. Адже єдина довга стіна – це суцільні вікна, з яких відкривається гарний пейзаж прямісінько на міський пляж, але милуватися ним із задоволенням можна лише зранку.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: