ye-logo.v1.2

У фотоконкурсі “Хмельницький крізь об’єктив” переміг поет

Культура 3412
Дмитра Скрипника
Фото: Дмитра Скрипника

У традиційному конкурсі до Дня міста взяло участь 27 учасників. Серед них обрали десять найкращих.

Переможців визначали у трьох номінаціях: “Хмельницький фоторепортер” (перше місце посів Олександр Савченко, друге — Аліна Безугла, третє — Ольга Гураль), “Хмельницький історичний” (перше місце — Інна Горбовцова) і “Погляд фотографа” (перемогла Галина Комарніцька, друге місце розділили Віктор Федотов та Єлизавета Шкроблюк, третє — Микола Двужилов та Марія Ємельянова).
Найвищу нагороду — приз міського голови отримав кандидат фізико-математичних наук, автор кількох поетичних збірок Віталій Міхалевський. Він брав участь у фотоконкурсі з моменту його заснування, у 2009 році отримав перше місце за результатами фотоквесту.
“Фотографую вже понад 40 років. Найбільше до душі знімати природу, особливо восени. Осінь — це свято”, - каже пан Віталій.
Молодим фотографам він радить не просто фотографувати усе підряд, а обирати для цього найкращі моменти. “Фотоапарати зараз є у багатьох, але цього не достатньо. Слід розвивати творче бачення”, - вважає митець.
Наймолодша учасниця конкурсу 16-річна Марія Ємельянова найбільше полюбляє фотографувати дітей, адже їхні емоції — щирі і безпосередні. А Аліні Безуглій до вподоби репортажна зйомка.
“Я веду блог “Інформаційний Хмельницький”, буваю на багатьох подіях і фотографую. У конкурсі взяла участь вперше, і друге місце, яке здобула, вважаю для себе важливою перемогою”, - каже Аліна.
Традиційно усі хмельничани мають змогу проголосувати за найкращу на їхню думку світлину. Володаря призу глядацьких симпатій оголосять після завершення виставки.
Побачити роботи переможців можна у музеї-студії фотомистецтва протягом місяця за адресою: вулиця Проскурівська, 56.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую