ye-logo.v1.2

Хмельничани запалять свічку скорботи та пройдуть поминальною ходою

Суспільство 7530
Фото: a-ingwar.blogspot.com

Таким чином віддавши шану 80-м роковинам пам'яті жертв голодомору.

23 листопада у День пам’яті жертв голодоморів, відбудеться покладання траурних вінків, квітів, композицій з житніх та пшеничних колосків, встановлення запалених лампад і свічок до пам'ятників, пам’ятних знаків та місць захоронень жертв голодоморів, зазначають у виконкомі.
У всіх храмах міста пройдуть панахиди за жертвами голодомору.
Розпочнеться захід о 15.00 на майдані Незалежності України, а потім Скорботна хода за участю керівництва міста та області, представників громадських об’єднань та релігійних конфесій, свідків Голодомору 1932-1933 років та політичних репресій, громадськості вирушить від майдану Незалежності вулицями Соборною та Проскурівською до пам’ятного знаку “Ангел Скорботи”.
Поблизу “Ангела Скорботи” учасники меморіального заходу вшанують померлих від голодомору хвилиною мовчання та покладуть траурні вінки, квіти, композиції з житніх та пшеничних колосків, встановлять лампади та свічки.
У цей день рекомендовано обмежити проведення розважальних заходів, трансляції у засобах масової інформації розважальних передач, а ще хмельничан закликають запалитиь свічку на вікні своїх домівок.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую