ye-logo.v1.2

За грати чи домашній арешт? Сьогодні суд визначить міру запобіжного заходу тим, хто бив губернатора

Політика 2860
Дмитра Скрипника
Фото: Дмитра Скрипника

Зранку в будинку Анни Литвинюк правоохоронці провели обшук, а вже о восьмій вечора суд визначить подальшу долю активістки.

"В будинку Ані провели обшук, нібито щось вилучили і повідомили, що о восьмій вечора відбудеться засідання міжрайонного суду, який визначить міру запобіжного заходу",  повідомили у прес-службі ВО " Свободи".

"Мене не було там (в будинку, де проводили обшук – авт.) від початку, але мені повідомили, що обшук прийшли проводити п'ятнадцять правоохоронців. Спочатку вони назвалися представниками водоканалу, попросили надати показники лічильника. Знаю, що в будинку поламали двері, коли намагалися увійти. Через якийсь час підтягнулися і ми, і начальник міського управління МВС Василь Птащук",  повідомив депутат Хмельницької міської ради Віталій Діденко. 

За його словами, в будинку "свободівки" вилучили страйкбольний автомат та пневматичний пістолет. Чому міліціянти так себе поводили, Віталій Діденко не розуміє, каже, ніхто із "свободівців" ніколи не переховувався від правосуддя. Аня, до прикладу, ще вчора ходила знімати побої.

Нагадаємо, 2 липня в Хмельницькій ОДА активісти-свободівці та члени ради Майдану вимагали від Леоніда Пруса призначити головного медика області. Коли той не погодився, почали вимагати його відставки. Дійшло до бійки, а сам голова Хмельницької облдержадміністрації змушений був втікати з приміщення через вікно. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за хуліганство на підставі статті 296 частини 4. (Дії... вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, - караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років).

 

Коментарі:

Taras 06.07.2014 21:03

Володимир, це ви зря. Там же написано, що це пресслужба повідомила і Діденко, це ж не слова журналіста. Нам теж прикро, що про нас таке говорять, але ще прикріше жити з такими керівниками і політиками. І взагалі судячи з останніх перемін у хмельницькій пресі, ми скоро не матимемо нормальної інформації. Самі посудіть, Ексклюзив і ТВ7 це Лабазюка, 33 купили Кольгофери, Поділяцентр взагалі не рахується, у них все добре навіть коли війна, з газет тоже всі або державні або закрилися. Сайти або під кимось, або ось такі як Єшка, які хоч щось пишуть, ще всімка є і портал, і всі мають свою лінію. Тому не звинувачуйте в маніпуляції зря. 

Владимир 06.07.2014 14:13

Пов. А.Собко, досить маніпулювати свідомістю громадкості! ("нібито щось вилучали", "до прикладу, ще вчора ходила знімати побої") "Злочинець повинен сидіти в в"язниці"!!!  І мені прикро, коли про Хмельницький говорять на теренах СНД (!) (перші канали в України, Росії, Белорусії) про втікаючого губернатора від розлюченої товпи, про спалену будівлю СБУ... Руйнувати фундамент державності - великого розуму не треба...( Тому, місце "Бурликам" в в"язниці! Крапка.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую