ye-logo.v1.2

В зоні проведення антитерористичної операції вбили солдата з Ізяслава

Суспільство 7064
Фото: vk.com

Ховатимуть його у неділю, 27 липня.

В зоні проведення АТО загинув військовий з Ізяслава Василь Кобернюк.
“Світла пам'ять нашому другу, земляку та і просто дуже хорошій людині. Боєць 8 окремого полку спец.призначення, ізяславчанин Василь Кобернюк загинув при виконанні службових обов'язків, захищаючи суверенітет України, захищаючи нас з Вами!!! Вічна пам'ять Герою! Герої не вмирають!”, - написав на свої сторінці у соціальній мережі Максим Хеленюк.

Інформацію про загибель Василя Кобернюка підтвердили і в Ізяславському районному військовому комісаріаті: “Так. 24.07.2014 року у зоні проведення АТО загинув Василь Кобернюк. Борт прибуде у суботу, орієнтовно у неділю ховатимемо”, - сказав районний військовий комісар Михайло Євтушок.

«Василь сім років служив в хмельницькому, потім близько двох років працював в тюрмі в Ізяславі. Займався футболом, грав за ізяславський футбольний клуб «Горинь». Він був спокійним та стриманим, дуже добрим, відповідальним та завжди приходив на допомогу. У нього є дівчина. Казав, що, коли повернется з АТО, одружится з нею. Василь був дуже чудовою людиною і таких як він дуже мало зараз», - розповів газеті «Є» Максим Хеленюк.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую