ye-logo.v1.2

День Прапора Хмельницький святкуватиме в індуїстському стилі

Суспільство 3580
Фото: vk.com

Хмельничани обсипатимуться жовто-блакитними фарбами та обливатимуться водою.

На День Прапора у суботу, 23 серпня, у Хмельницькому поблизу торгового центру «Агора» відбудеться патріотичний флешмоб з яскравими жовто-блакитними фарбами холі. Учасники акції жбурлятимуть фарби, які роздаватимуться безкоштовно, та обливатимуться водою.
Також організатори дійства запрошують усіх скоштувати справжні українські солодощі - жовто-блакитні тістечка, два короваї в патріотичних кольорах із написаними літерами Гімну України. Для тих, хто знатиме правильні відповіді на запитання з історії України, буде більше десяти смачних італійських піц, зроблених з українською щедрістю - від 30 сантиметрів до одного метра в діаметрі.
Програма заходу:
17:00 - 18:00 - роздача фарб, інструктаж перед флешмобом, розіграш подарунків від спонсорів;
18:00 - 18:30 - спів Гімну України (зніматиметься відео), опісля розпочинається флешмоб (люди підкидають жовто-блакитні фарби холі, а потім обіймаються, змішуючи два кольори, – це символізуватиме єдність країни);
18:30 - 19:30 - вулична поезія, паралельно на майданчику біля ТЦ «Агора» відбуватимуться наступні дійства: патріотичний боді-арт, фотосесія для всіх бажаючих, фото-сушка (приносьте власні світлини про Україну), лекція про державну символіку України, презентація громадських організацій та молодіжних ініціатив (патріотизм – це не слово, а дії, тому продемонструємо те, чим займаються активні хмельничани);
19:30 - 20:00 - концерт.
Час: 23 серпня (субота) з 17:00
Місце проведення: м. Хмельницький, майданчик біля ТЦ «Агора» (Озерна).

Довідка
Холі – це популярне в Індії свято весни та яскравих кольорів, під час якого обсипаються фарбами та обливаються водою. Останнім часом проведення такого заходу стало популярним у таких містах України, як Київ, Одеса, Харків, Севастополь, Ужгород, Львів, а тепер і у Хмельницькому.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую