ye-logo.v1.2

Хмельничани допомогли речами та провізією львівським саперам (ФОТО)

Допомога 4967
Фото: Дмитра Скрипника

Бійці їхали у зону проведення антитерористичної операції через Хмельницький і «підкріпилися» у нашому місті.

У четвер, 11 вересня, колона автомобілів з солдатами інженерного полку військової частини А3817, яка базується у місті Самбір Львівської області, прямувала у зону АТО через Хмельницьку область. Заїхали сапери і у наше місто, де поповнили свої продовольчі та речові запаси.

«У нас була вказівка заїхати, завантажитися, гарно подякувати і далі рухатися у зону АТО, - розповідає молодший сержант Василь Копина. – Ця допомога саме для військової частини А3817 м. Самбір. У нас служать львівські, київські хлопці, багато є з Хмельницького, зокрема й офіцерів. Ми зараз їдемо на ротацію мобілізованими добровольцями.»

«У цій військовій частині офіцери майже усі хмельничани, які навчалися у Кам’янці-Подільському. Полонська райдержадміністрація зібрала трохи продуктів, також фермер з Малиничів привіз одну тонну картоплі. Виконали окреме замовлення саперів: передаємо форму, взуття, ліхтарики, термобілизну, нижню білизну, засоби гігієни, каримати, дощовики, чоботи та багато іншого, - розповідає лікар Хмельницкого обласного онкодиспансеру, волонтер української армії Ігор Світак. – Це замовлення виконали завдяки коштам, які зібрали церкви християн Віри Євангельської нашої області – майже 40 тисяч гривень. Проте проблеми військових не вирішені. Уже зараз потрібно наших захисників готувати до дощової осені та холодної зими.»

Зі слів лікаря, українським військовим, не лише саперам, потрібні термобілизна, теплі шкарпетки, чоботи з піни, бушлати, кофти, спальні мішки, кевларові шоломи, бронежилети та чимало іншого.

До речі, поки солдати вантажили допомогу, біля військового «Камазу» чотири рази зупинялися автомобілі хмельничан: чоловіки передавали військовим воду, цигарки, білизну, а одна жінка – 250 гривень.

Якщо у вас є змога допомогти військовим, зокрема саперам, телефонуйте за номером: (067)-907-83-18 (Ігор Євгенович Світак).


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую