ye-logo.v1.2

В «УДАРі» вже знають, як і з ким підуть на місцеві вибори

Політика 4403

Спочатку партійці проведуть перереєстрацію усіх членів, а потім візьмуться за розбудову структури.

Про це розповів виконуючий обов’язки Хмельницької обласної організації партії «УДАР» Василь Міракін.
Основні правила політичної гри, за якими будуть розвиватися в «УДАРі», партійці обговорили на з’їзді, який відбувся минулої суботи, 29 листопада. До столиці з усієї України з’їхалися близько 700 учасників, членів партійних осередків «УДАРу».

«Наш лідер Віталій Кличко на з’їзді заявив, що на майбутніх місцевих виборах «УДАР» піде самостійно, як окрема політична сила. Ми його в цьому повністю підтримуємо. У парламенті політична партія «УДАР» створила свою депутатську групу, до якої входять 39 депутатів. А це означає, що ми представлені у парламенті не менше, ніж на попередніх виборах. І якщо близько року тому ми об’єднались з демократичними силами, щоб як можна швидше обрати Президента України, то на цих виборах ми підемо зі своєю командою», – заявив Василь Васильович і додав, що у партії розуміють, що проявляти свої амбіції в той час, коли вирішується доля країни, як мінімум, не патріотично. Саме тому, відсунувши партійні інтереси, «УДАР» на президентських виборах об’єднався з Блоком Петра Порошенка. Але при цьому партія нікуди не поділася, вона була, є і буде. Більше того, зараз партійні осередки, зокрема на Хмельниччині, професійно оновлюються та кількісно зростають.

«У нас проходить процес перереєстрації. Не всі в партії зрозуміли і підтримали нас тоді, коли потрібно було, заради майбутнього країни, об’єднатися з демократичними силами перед президентськими виборами. Тому ми проводимо перереєстрацію наших справжніх патріотів, справжніх партійців. Мета перереєстрації не змінити когось, а навпаки – розбудувати партію», – запевнив Василь Міракін.
За його словами, перереєстрацію проводить створена комісія, яка виїжджає у кожен районний центр, спілкується чи не з кожним членом партії. Усе заради того, щоб почути кожного партійця, виявити кадровий потенціал структури. Щодо колишнього керівника хмельницьких ударівців Олександра Корнійчука, то за словами Василя Міракіна, він є членом партії Блоку Петра Порошенка.

Зараз на Хмельниччині, за даними «УДАРу» партія налічує 1009 членів.

Василь Васильович зізнається, що після перереєстрації ця кількість, можливо й зменшиться, але завдяки тому, що один із головних акцентів у роботі – розбудова та якісний склад – вже зовсім скоро партія вийде на політичну арену області якісно оновлена, з нормальними, професійними кадрами на різні посади.

До своїх лав «УДАР» не братиме колишніх чиновників, які «не впоралися з обов’язками» та тих, хто переходив з партії в партію, не маючи чіткої політичної позиції.

Сьогодні в політиці потрібні професійні менеджери, переконаний Василь Міракін. Особливо потрібні вони в регіонах. Тому до місцевих виборів «УДАР» формує команду сучасних лідерів.

«Зараз ми відбираємо не кількісний, а якісний склад, і на місцевих виборах хочемо бачити наших людей у всіх органах місцевого самоврядування. Велике значення надаємо роботі з громадськими організаціями. Будемо залучати впливових людей, людей, які пройшли Майдан і знають ціну перемоги, працюватимемо із волонтерами, активістами. Ми повернемо довіру до партії не словами, а справами», – каже голова Городоцького районного партійного осередку Галина Пастушок.

Конкретних кроків, як і прізвищ в «УДАРі» поки не називають. Кажуть, усі зміни потребують часу, тому нові кроки та напрямки, а також прізвища тих, хто більше не представлятиме «УДАР», відкриють під Новий рік, орієнтовно 25 грудня. Тоді й розкажуть, кого хочуть бачити на посаді Хмельницького міського голови та в радах різних рівнів.

Марія РОСЕЦЬКА.
 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую