ye-logo.v1.2

Українські дизайнери доводили, що лейбл «Made in Ukraine» вартий уваги (ФОТО, ВІДЕО)

Культура 3316
Фото: автора

Минулі вихідні у Хмельницькому були «модними».

Причин кілька: до міста приїхали молоді, але вже відомі у фешн-колах дизайнери, хмельничани дізналися, як правильно зробити ревізію у своєму гардеробі, а особливо допитливі ще й навчилися вести блог про моду. І все це - в рамках другого сезону Proskurov Fashion Days.

За словами організаторів, це єдиний fashion-проект такого рівня у Хмельницькому, покликаний допомагати молодим дизайнерам розвивати культуру моди та стилю серед хмельничан.

«Ми хочемо зробити цей захід візитною карткою Хмельницького, прищеплювати хороший смак в одязі хмельничанам, розвивати культурний та освітній рівень містян, донести усім любителям моди, що українські дизайнери та лейбл “Made in Ukraine” варті уваги», - пояснює організатор Володимир Зацерковний.

Перший день модного свята відбувався у театрі ім. М. Старицького. Свої колекції представили: Kateryna Tymochko (м. Тернопіль), Tata Kalita (м. Львів), Роман Гонтар із брендом метеликів «RG Bowties» (м. Хмельницький), Бренд одягу «CherNika» (м. Київ), «By Steblakizm» дизайнера Ольги Стеблак (м. Львів), Бренд «Tali Ttes» (м. Київ). Організували захід творче об’єднання Gorchizza Family, спільно з партнером ТМ "Kallos Cosmetics" в Україні.


Холодне повітря в залі зігрівала атмосфера свята, феєрії, моди та стилю.


«Хаос людського життя залишає свої сірі, холодні сліди у наших серцях, вбиває емоції… Ми навчилися йти у натовпі і не помічати оточуючих, дивитися у вікно і не бачити природу. А наш світ – це не звичні для нас бетонні мури, які закрили сонце, і не обриси нашого омріяного маєтку. Наш світ – це простір омріяної свободи та незайманої природи», – каже про свою колекцію дизайнер Катерина Тимочко.

Своє бачення нової весни, образ жінки нового покоління показала молода дизайнера Тетяна Каліта.
Тетяна Каліта вперше показала свою колекцію у Львові два роки тому. А цьогорічна колекція за вікторіанськими мотивами, яку Тетяна представила на Lviv Fashion Week, була розкуплена повністю, разом із аксесуарами.
Основний декор – дрібні атоми-кульки, які, немов рясний дощ, були розсипані по сукнях, блузах і навіть колготках.


Зоряне небо, пташине крило та кисті. Три речі, на які можна дивитися і не втомлюватися. Так вважає дизайнер Ольга Стеблак. Саме ці образи й стали основою її колекції.

Двадцять комплектів жіночого одягу у чорно-бежево-золотистих тонах. З аксесуарів - лише обручі ручної роботи з мідного та латунного дроту.

 

В перерві між показами учасники грілися кавою від партнера заходу - «Кондитерської лавки», приміряли декоративні віночки ручної роботи та милувалися іграшками ручної роботи.

За кулісами тим часом майстрині готували моделей до чергового показу.

…Сукні, блузи, штани поєднали у собі романтизм із класикою, офісну чопорність із вуличною легкістю та домашньою зручністю. Усе це доповнювали масивні і нестандартні аксесуари.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую