ye-logo.v1.2

Жоден нардеп від Хмельниччини не підписався за відставку Генпрокурора Яреми. Поки що?

Політика 3395
Фото: korupciya.com

Про це повідомив нардеп від «Самопомочі» Єгор Соболєв на своїй сторінці у Фейсбук.

Парламентський комітет з питань протидії корупції визнав незадовільною роботу Генпрокуратури, а комітет з питань протидії та боротьби з корупцією почав збір підписів під постановою про недовіру генпрокурору.

Для розгляду питання відставки генпрокурора необхідно зібрати 150 голосів депутатів.

Станом на 16 січня свої підписи під постановою про недовіру поставили 120 депутатів. Із 9 нардепів від Хмельниччини підпис не поставив жоден.

На своїй сторінці Єгор Соболєв закликав українців запитати своїх депутатів, чому вони ще не підписалися під постановою про недовіру.

«Як депутат парламенту, я зобов`язаний відправити у відставку керівника ГПУ, якщо за рік після перемоги Майдану ніхто не сів за його терор, банда Януковича спокійно виводить награбоване, а корупція залишається на смертельному для держави рівні.

Ось які парламентарі вже підписалися за розгляд парламентом відставки Віталія Яреми… І головне – прізвища усіх парламентарів, які не поставили підпис. Велике прохання до всіх виборців – запитуйте, чому», – написав нардеп Соболєв.

Газета «Є» запитала депутатів від Хмельниччини: «Чому ви не підписалися під постановою? Чи плануєте це зробити? Якщо «так», то коли? Якщо «ні», то чому?»

Відповіді народних обранців, коли вони їх нададуть, обов’язково опублікуємо.

Нагадаємо, Хмельниччину у парламенті представляють дев’ять депутатів, семеро з них пройшли по мажоритарних округах і двоє – за списками партій: Сергій Мельник, Володимир Мельниченко, Андрій Шинькович, Роман Мацола, Михайло Гвоздьов (фракція Блок Петра Порошенка), Олександр Ксенжук (Фракція «Народний фронт») Сергій Лабазюк,  Віктор Бондар (депутатська група «Воля народу»), Олександр Герега – позафракційний.

 

Фото документів зі сторінки Єгора Соболєва у Фейсбук. 
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую