ye-logo.v1.2

Щоб хвороба не прогресувала, щомісяця потрібно 13 тисяч гривень

Допомога 3889

Артистці балету козацького державного ансамблю пісні та танцю "Козаки Поділля" Альоні Кудлюк діагностували рак лімфатичної системи ще у 2011 році. З тих пір вона безперервно бореться з хворобою.

Зараз у неї з'явилася можливість вилікуватися від лімфогранулематозу, але на ліки треба близько двох мільйонів гривень.
Як згадує Альона Кудлюк, почалося з того, що з'явилася невелика гуля на шиї, яка трохи боліла. А коли в Києві їй зробили біопсію, був поставлений діагноз - лімфогранулематоз.
"Я навіть не зрозуміла тоді, що це таке. Мені просто сказали, що це захворювання треба лікувати хіміотерапією. Лікування тривало пів року, при цьому я далі займалася в ансамблі. Поки не почало випадати волосся", - поділилася Альона.
Після курсу лікуванння треба було пройти діагностику, якої в Україні взагалі не було, а за кордоном вона коштувала 1-1,5 тисячі доларів. "В Італії, підготувавши необхідні документи, можна було пройти цю діагностику безкоштовно. Я поїхала туди, щоб підтвердити той факт, що я вже здорова. Але діагноз був невтішний, - згадує жінка. - У результаті я збиралася в Італію на два тижні, а пробула там цілий рік. За цей час я пережила багато курсів хіміотерапій, кілька радіоопромінень, мені зробили трансплантацію стовбурових клітин. На цьому курс лікування закінчився, і я повернулася додому".
Але хвороба не була вилікована. За словами артистки, вона багато чого перепробувала. Щось трохи допомагало, потім все поверталося. Альона Кудлюк впевнилася в тому, що лікування хіміотерапією їй не підходить і лише вбиває організм. Тому вона знайшла альтернативу. Італійський лікар Туліо Сімончіні вивів теорію, яку багато лікарів не підтримує. Він вважає, що рак – не ділення клітини, а грибкове утворення (грибок-кандіда). Є люди, яким він допоміг. Але в нього лише консультація коштує 200 євро, яка буде вартість лікування – невідомо.
Зараз в Україні з'явилися ліки, які створені саме для лікування раку лімфи. Існує моноклональна терапія, коли ліки діють тільки на ракові клітини і не шкодять здоровим. "Я дуже зраділа, коли дізналася про це ноу-хау. Але коли побачила ціни на ліки, вивилося, що вони надто дорогі, – розповідає Альона Кудлюк. – Зараз один флакон ліків коштує понад 120 тисяч гривень. Для одного введення треба два флакончика, а таких введень має бути мінімум вісім. Я притримую хворобу народними методами, п'ю амарантову олію, приймаю багато вітамінів для підтримання здоров'я, але тільки на вітаміни в місяць витрачається близько десяти тисяч".
Хворобу Альони Кудлюк можна вилікувати, але для цього потрібно зібрати необхідну суму на лікування. Близькі, рідні допомагають Альоні боротися з хворобою, але сума надто велика, щоб зібрати самим.

Реквізити для допомоги:
Приватбанк № картки 5168-7420-1576-5690 (Альона Кудлюк)

Даша Пастернак.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую