ye-logo.v1.2

В Хмельницькому обласному госпіталі придумали, як нажити мільйони на ветеранах війни

Кримінал 3221
mvs.gov.ua
Головного лікаря медичного закладу підозрюють у службовому підробленні.. Фото: mvs.gov.ua

Головного лікаря медичного закладу підозрюють у службовому підробленні.

У грудні 2014 року працівники Хмельницького обласного госпіталю інвалідів Великої Вітчизняної війни, змовившись з представниками дніпропетровської комерційної структури, внесли до видаткової накладної завідомо неправдиві відомості про поставки рентгенівського діагностичного комплексу вартістю два мільйони 350 тисяч гривень. Однак медичного обладнання ніхто не встановлював.
“Працівниками обласного управління державної служби боротьби з економічною злочинністю задокументовано факт службового підроблення посадовими особами Хмельницького обласного госпіталю інвалідів Великої Вітчизняної війни договору щодо придбання рентгенівського обладнання”, - повідомляє Департамент протидії злочинності у сфері економіки МВС України.
Тим часом, прокуратура Хмельницької області за фактом службового підроблення відкрила кримінальне провадження за частиною другою статті 366 - службове підроблення. У вчинені цього злочину правоохоронці підозрюють головного лікаря Хмельницького обласного госпіталю інвалідів Великої Вітчизняної війни.
Покарання за таке правопорушення — ув'язнення терміном до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом до 12750 тисяч гривень.

Як повідомляє “Вісник державних закупівель”, у грудні 2014 року Хмельницький обласний госпіталь інвалідів Великої Вітчизняної війни за результатами тендеру уклав угоду ТОВ “ТРІММ” (Дніпропетровськ) на закупівлю рентгенівського апарату на три робочих місця загальною вартістю 3,25 мільйонів гривень. Поставити медичне обладнання підприємство повинно було до кінця минулого року.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую