ye-logo.v1.2

Хмельницьке «Поділля» з новим тренером!

Спорт 3054
Анатолій Шляховий відтепер граючий тренер хмельницького Поділля
Анатолій Шляховий відтепер граючий тренер хмельницького Поділля. Фото: автора

Футбольний клуб очолив відомий вболівальникам гравець, якому в вересні виповниться лише 28 років

Вже завтра в Кубку області з футболу відбудуться матчі-відповіді 1/4 фіналу, після яких стане відомо, які саме клуби зіграють у півфіналах, путівку до якого вже заздалегідь здобув волочиський «Збруч». Увага хмельницьких вболівальників буде прикута до поєдинку в Білогір’ї, де місцева «Перлина-Поділля» о 17.00 зіграє з «Поділлям» із обласного центру. Перший матч, нагадаємо, завершився перемогою хмельничан з рахунком 1:0. І, як з’ясувалося, «Поділля» вийде на матч-відповідь із новим наставником!

«Після того, як команда залишилася без головного тренера Миколи Федорка, було вирішено довірити підготовку команди капітану «Поділля» Анатолію Шляховому, - каже голова клубу Артем Глас. – Анатолій, попри свій вік, доволі амбіційний та талановитий футболіст. Сподіваюся, що впорається й з новими для себе завданнями в якості виконуючого обов’язки головного тренера команди. Якихось особливих завдань керівництво команди перед новим наставником не ставило – грати заради вболівальників та дарувати їм позитивні емоції. Думаю Шляховому і хлопцям це під силу. Анатолій патріот не лише Хмельницького, а й нашого клубу та хмельницького футболу. Він має за плечима досвід виступів на професійному рівні, який, думаю, допоможе йому».

Захисник, а нині виконуючий обов’язки тренера хмельницького клубу Анатолій Шляховий дебютував у складі «Поділля» в чемпіонаті України аматорів у 2007 році. На професійному рівні вперше заграв за «Поділля» у сезоні 2007/2008 роках. Пограв у другій лізі й за тернопільську «Ниву», а на аматорському, окрім хмельницької команди – за волочиський «Збруч».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую