ye-logo.v1.2

У Хмельницькому майбутні патрульні поліцейські розпочали навчання

Суспільство 4493
26 грудня новоспечені поліцейські приймуть присягу
26 грудня новоспечені поліцейські приймуть присягу. Фото: mvs.gov.ua

Тепер вони проходитимуть підготовку до служби протягом двох місяців.

Сьогодні, 26 жовтня, на базі Національної академії Державної прикордонної служби України імені Хмельницького розпочали навчання 255 майбутніх патрульних поліцейських. Про це повідомляють у прес-службі обласної міліції.

Навчанню передував ретельний відбір кандидатів, який розпочався 6 серпня із прийому анкет, далі претенденти на службу складали комп’ютерні тести на загальний рівень знань, проходили військово-лікарську комісію, психологічне тестування та особисту співбесіду, і як результат, до фінішу дійшли найдостойніші.

"Загалом до навчання приступило 255 майбутніх поліцейських. Серед них 29 дівчат, 38 — працівники міліції. Усіх їх призначили на посади інспекторів патрульної служби батальйону патрульної служби УМВС, - йдеться у повідомленні. - Також під час двохмісячного навчання майбутні поліцейські отримуватимуть стипендію. Хлопців і дівчат поділили на групи і сьогодні вони мають обрати собі командирів та старост".

Рівно через 2 місяці, 26 грудня, нова патрульна поліція Хмельницького складе присягу та приступить до виконання своїх професійних обов’язків по охороні громадського порядку в обласному центрі.

Навчання проходитимуть 255 кандидатів

Протягом навчання майбутні патрульні отримуватимуть стипендію

Коментарі:

Овчарук Віктор 27.10.2015 16:39

шановна редакція,ви би краще поцікавилися як половина майбутніх поліцейських туди попала і чого можна у такому разі від них чекати?

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую