ye-logo.v1.2

Тренування третє: їсти, їсти і ще раз їсти

Спорт 2380

Змішані почуття. Одне тренування довелось пропустити, зал був зайнятий під змагання, а в мене була робота.

Тому ми із Славком домовились що я пишу щоденник харчування і займаюсь собою. Чим ближче до тренування, тим більше було азарту. Цікаво було що тренер скаже щодо мого режиму харчування, чи змінилась моя вага і тд. Спланувавши день я відправився в зал, з метою пройти тренування чим раніше. Але забув узгодити свої плани з Славком. Тому втратив півгодини на очікування. Цей прикрий момент не дав мені повністю віддатись процесу, думки плутались. Хоча як тільки почалось тренування то думки покинули голову і я зосередився на вправах. Сьогодні було не просто. Попередні дні довелось дуже багато працювати і харчувався я абияк. Плюс не дуже добре виспався. Це далось взнаки. Я ледве вижимав вагу, декілька разів на одне два повторення не дотягував. Тренер не давав відпочивати, підказував, наставляв та підтримував. Хоча, як я і казав, зосередитись мені не давав момент того що важливу для себе зустріч швидше всього доведеться скасувати. Одна вправа змінювали іншу, підхід за підходом. Все в хорошому темпі. Вправа, відпочинок, вправа, відпочинок. Ритм залу - це щось неймовірне. Насправді, заняття спортом дуже відволікають від негативу. Більше того, речовини, що їх виробляє організм під навантаженням, нейтралізують адреналін та впливають на хороший настрій. Який би ти не був втомлений після навантажень, настрій невпинно лізе вгору. Це найголовніша принада залу.
На завершення тренування віддав свій щоденник В`ячеславу. Було трохи ніяково, але водночас цікаво. Вердикт очікуваний - раціон в мене скудний, дуже. Потрібно міняти і доповнювати. Банального триразового харчування з кількома перекусами зовсім не вистачає організму для побудови тіла. Чай, борщ та картопля це мінімум для підтримки, але не для руху вперед. Тому тренер розписав новий раціон і дав завдання його дотримуватись. Мовляв наступний візит в зал все покаже. Адже щоразу тренування починається саме із зважування. Цього разу ваги видали невтішний результат за словами тренера - я недобрав необхідної ваги. Дієта прописана мені не складна, потрібно добавити каші, горіхи та фрукти. Сама ж дієта ділиться на три етапи. Два дні один рецепт, потім день - другий і  ще день - третій. Почухавши потилицю я зрозумів що потрібно буде закупати більше продуктів. Зокрема кисломолочні продукти та фрукти.
Кожен день ділиться на шість прийомів їжі. Ось перший день
1 Вівсяна каша, ізюм, горіхи, банан
2 Йогурт 0,5 л. та чорний хліб
3 Картопля тушкована із курячим м’ясом, салат з капусти та столова ложка олії
4 Знову йогурт та чорний хліб
5 Каша гречана, плюс куряче м'ясо, плюс салат
6 і нарешті улюблений борщик

І це тільки перший день. Такий раціон треба вживати два дні. З йогуртами трішки напряг, брати аж по два в день в мене поки не виходить. Думаю обмежусь доки ряжанкою. Та й вівсянку я терпіти не можу. Але раз взявся за проект, мушу йти до кінця.
 

Партнер проекту: спортивний клуб "Evolution"

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую