ye-logo.v1.2

Хмельницькі перукарі-початківці створили два десятки «Снігових королев»

Культура 5097

У Хмельницькому відбувся півфінал всеукраїнського конкурсу серед перукарів.

Цього року хмельницькі майстри ножиць та гребінців уже вдруге взяли участь у всеукраїнському конкурсі перукарського мистецтва «Снігова Королева». На створення модного образу майстрам надали повну свободу. Перукарі з самого ранку стригли, фарбували та зачісували моделей, аби створити справжню Снігову Королеву. Для когось – це виявився витончений ніжний образ крижаної леді, для когось – неймовірний казковий персонаж.

Сьогодні у відбірковому турі взяли участь студенти з чотирьох навчальних закладів – Хмельницького центру професійно-технічної освіти сфери послуг, школи краси «Міранда», навчального центру перукарського і манікюрного мистецтва «ОК» Ольги Кембровської та школи перукарів «Софія». Всього у півфіналі змагалися 18 юних майстринь.

Дівчата створювали образи Снігових Королев.

«Учасники конкурсу мали підготувати сучасний ексклюзивний фантазійний образ Снігової Королеви 2015, втілюючи своє індивідувальне бачення та майстерність. У роботі ми оцінювали професіоналізм і складність, відповідність модним тенденціям, чистоту виконання, гармонійність та естетичність створеного образу, оригінальність ідеї та креатив», - розповідають організатори конкурсу.

Моделям фарбували, завивали та стригли волосся.

Найкращою визначили ученицю навчального центру «ОК» Яніну Хміль. 18-річна майстриня, не стримуючи емоцій, задоволена перемогою. «Ми почали працювати над зачіскою о пів на шосту ранку. Кілька годин крутила волосся моделі на спиці. Спеціально для конкурсу волосся було пофарбовано у сірий відтінок. Результатом задоволена, адже образ вийшов дуже гармонійний, - розповідає переможниця. – Тепер готуватимуся до фіналу».

Журі відзначило, що всі учасники півфіналу підготували професійні роботи.

Фінал конкурсу «Снігова Королева 2015» відбудеться 3 грудня у Києві. Там серед переможниць регіональних конкурсів оберуть володарку гран-прі. Отож, Хмельниччину представлятиме 18-річна Яніна.

Нагадаємо, минулого року у півфіналі конкурсу "Снігова Королева" перемогла Дарина Тельнієва.

Кожна з майстринь отримала подарунок за виконану роботу.

Стильні зачіски доповнювали вишуканим макіяжем та прикрасами.

Трійка переможниць.

У півфіналі взяли участь учні чотирьох навчальних закладів міста.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую