ye-logo.v1.2

Хмельницька міська лазня в аварійному стані

Суспільство 4236

Коли почне функціонувати міська лазня №1, яка вже два роки не працює, поки невідомо.

Як зазначив міський голова Олександр Симчишин під час телефонної лінії сьогодні, 8 грудня, проблема з міською лазнею зараз одна з пріоритетних.

“Проблема сильно запущена, є питання щодо котлів і реконструкції. Один із заступників міського голови вже отримав доручення разом з будівельниками перевірити експертні висновки, - розповів Олександр Сергійович. - Як виявилося, є експертний висновок 2010 року, де вказано, що міська лазня №1 знаходиться в аварійному стані і не придатна для використання. Вона фактично майже чотири роки працювала, будучи в аварійному стані”.

Також, за словами міського голови, є експертний висновок за 2015 рік. У ньому експерти теж вказали, що заклад знаходиться в аварійному стані. “Ми будемо залучати будівельників, у тому числі тих, які там проводили ремонтні роботи. З року в рік гроші на ремонт лазні виділялися, а де дівалися не зрозуміло. Тепер чекаємо від будівельників конкретні пропозиції. Попередньо вони сказали, що  треба укріпити кути та стіни, стягнути стіни, почистити дах від шлаку, - зазначив Олександр Симчишин. -  Після цього будемо дивитися, чи можна її вводити в експлуатацію”.

Міський очільник пообіцяв, роботи будуть проводитись максимально швидко. Після того, як буде зібрана вся інформація про стан лазні, у міській раді зможуть сказати приблизний час, коли баню запустять. Питання про приватизацію бані не розглядається. Вона залишиться у комунальній власності.

Коментарі:

Valery Khvostov 09.12.2015 10:23

Проблема надумана і постійні користувачі лазні про це добре знають. Якщо вона була в аварійному стані ще з 2010 року, то чому її так "опікав" пан Лукащук? Чому лазня після заміни котлів вже кілька разів "здавалася" в єксплуатацію? Симчишина, як сліпого котика розводять, а він на таке чомусь повівся. Якщо він з цим починає, то погано кінчить.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую