ye-logo.v1.2

Посміялися усім світом. Як іноземні ЗМІ відреагували на конфлікт Яценюка з Барною

Політика 2926
Барна підняв Яценюка на руки та виніс з-за трибуни
Барна підняв Яценюка на руки та виніс з-за трибуни. Фото: nv.ua

Світові ЗМІ миттєво відреагували на конфлікт між прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком та народним депутатом Олегом Барною, який стався вчора, 11 грудня, під час засідання у Верховній Раді.

У багатьох провідних виданнях - BBC, The Independent, The Telegraph, the Daily Mail, Süddeutsche Zeitung, El Mundo, Hurriyet тощо. - опубліковані відео та фото інциденту.

"Новое время" зібрало невелику підбірку "з миру по нитці" про те, як вчорашній вчинок одного політика змусив світ знову заговорити про Україну

BBC констатувала, що в парламенті спалахнула бійка / © bbc.com

The Telegraph зазначає, що в українському парламенті почалася бійка, коли депутат спробував винести прем'єр-міністра / © telegraph.co.uk

За словами журналістів Голосу Америки, український нардеп у руках ніс прем'єр-міністра під час бійки в парламенті / © voanews.com

 

Фото з інцидентом у Раді опублікували на сайті китайського видання China News / © chinanews.com

Нагадаємо, вчора, під час виступу Яценюка в Раді на нього напав депутат від Блоку Петра Порошенка Олег Барна. Підійшовши до трибуни, нардеп мав намір вручити прем'єр-міністру букет, однак той відмовився його приймати. Потім Барна підняв Яценюка і виніс з-за трибуни. Це спровокувало бійку в парламенті.

Букет, який Барна презентував Яценюку мав бути подарований Миколі Томунку, який саме того дня святкував День народження. 

Пізніше голова фракції Блок Петра Порошенка Солідарність Юрій Луценко вибачився перед прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком за інцидент у Верховній Раді.

Водночас сам Барна зазначив, що його вчинок не європейський, однак, за його словами, якщо Яценюк не піде, його можуть винести люди.

Через кілька годин після інциденту Олега Барну виключили з фракції БПП.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую