ye-logo.v1.2

Одразу дві дівчини родом із Хмельниччини боротимуться за звання «Міс українська Канада 2016»

Афіша 4920
Конкурс відбудеться 16 липня в Канаді.
Конкурс відбудеться 16 липня в Канаді. . Фото: razom.media

Конкурс відбудеться 16 липня у Канаді.

Серед шістнадцяти претенденток на звання «Міс українська Канада 2016» – двоє із Хмельниччини. 20-річна Ольга Колеснікова родом із Хмельницького та 29-річна Яніна Білик – зі Славути стали фіналістками конкурсу і вже 16 липня боротимуться за титул найгарнішої українки в Канаді. Про це йдеться на офіційному сайті конкурсу. 

Ольга Колеснікова здобувала освіту в Хмельницькому торгівельно-економічному коледжі, студенткою якого стала, отримавши президентський грант за видатні академічні досягнення і волонтерську роботу. Зараз Ольга навчається в Університеті Альберти на бакалаврській мистецькій програмі. Захоплюється вишивкою, плетінням вінків, кулінарією і модельним бізнесом. Бере активну участь у житті української громади Альберти (Канада).

Про себе дівчина каже, що вона «артистизмом натхненна» людина. У конкурсі «Міс українська Канада» вирішила взяти участь заради того, щоб проявити свої творчі здібності та ближче познайомитися з молодими представницями різних куточків Канади.

Яніна Білик – випускниця Національного університету «Острозька академія», де вивчала історію джазу та його взаємодію з сучасною культурою. Наразі працює викладачем вокалу і фортепіано, навчає діток. Виступає на різноманітних концертах і фестивалях Канади та на благодійних заходах. Хобі дівчини – читання, йога, перегляд документального кіно.

Дівчина каже, на конкурсі зможе відкрити для себе щось нове в українській культурі і охоче поділиться тим, що живе в ній. Радіє чудовій нагоді зустрітися з талановитими інтелігентними українками, які своїми знаннями та ідеями сприятимуть відродженню і розвитку культури українського народу.

Яніна Білик                                                                          Ольга Колеснікова

Шоу «Міс українська Канада» цього року проходить під гаслом «Святкування української культури, таланту і мистецтва».

Зараз дівчата займають на репетиціях фінального концерту, відвідують майстер-класи та заняття з хореографії. Та вже зовсім скоро почнуть готувати виступи для представлення своїх талантів, вивчати специфіку українського костюму різних регіонів України та працювати над ідеями соціальних проектів.
Фiнал конкурсу «Мiс Українська Канада» вiдбудеться 16 липня в Hammerson Hall, Mississauga Living Arts Centre


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую