ye-logo.v1.2

Керівництво хмельницького парку оприлюднило заяву щодо ситуації в зоокутку

Суспільство 3413
Схоже Наталію Розум
Схоже Наталію Розум'як не звільняють, але виносять попередження. Фото: з архіву

У своїй заяві дирекція комунального підприємства вважає, що конфлікт вичерпано.

 Дирекція КП «Парки і сквери м. Хмельницького» розповсюдило заяву щодо ситуації, яка склалася у зоокутку парку імені Чекмана, текст якої є в розпорядженні сайту«Є».

«Кілька місяців тому до нас звернулася родина хмельничан, що утримує «приватний зоокуток», у тому числі — левів, щодо передачі їх на утримання до нашого парку. Ця інформація була висвітлена у місцевих ЗМІ. Враховуючи потребу розширення та модернізації зоокутка парку ім. Чекмана, а також позитивні відгуки хмельничан, дирекцією парку було прийнято рішення розширити зоокуток та проведено переговори із приватним підприємцем щодо допомоги матеріалами на його розширення, - йдеться в заяві дирекції КП «Парки і сквери м. Хмельницького». -Також власника «приватного зоопарку» Сергія Пальохіна було працевлаштовано як доглядача за новими тваринами (у парку зявились єнот та кенгуру)».

Та нещодавно, як стверджують у комунальному підприємстві, між новими та наявними працівниками зоокутка стався конфлікт, що переріс у взаємні звинувачення один одного.

«Дирекція парку, втрутившись у конфлікт, вирішила звільнити Сергія Пальохіна з посади доглядача тварин, а також, враховуючи акт про неналежний догляд та тваринами від 8.07.16 р. та факти, висвітлені в ЗМІ, винести попередження Наталії Розумяк та зобов’язати усунути порушення», - сказано в заяві дирекції КП «Парки і сквери м. Хмельницького».

Нагадаємо, в зоокутку, що в парку імені М.Чекмана в Хмельницькому, через неналежний догляд за тваринами вирішили звільнити трьох доглядачів. Таку заяву зробив 13 липня директор комунального підприємства «Парки і сквери міста Хмельницького» Володимир Лукін. Щоправда, буквально через 15 хвилин після такої заяви, як він заявив, порадившись з іншими працівниками, передумав і вирішив залишити на роботі Наталію Розум'як, котра піклується про звірів вже 13 років, та її сина.

«Вважаємо, що конфлікт навколо зоокутка парку ім. Чекмана вичерпано, - йдеться в заяві комунального підприємства. - Також зі свого боку докладемо максимум зусиль, щоб забезпечити догляд за тваринами на високому рівні».

Коментарі:

Valery Khvostov 16.07.2016 15:23

Що то був за конфлікт, яка його суть Можливо, нова людина побачила якісь недоліки в організації догляду за тваринами і оприлюднила їх? А пані Розумяк вже працює наглядачем 13 роківі хмельничани добре знають, що діялось в заакуточку в останні роки і не все там було добре.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую