ye-logo.v1.2

Панк, рок, ялинка і покемони: чим на завершення дивувала «Республіка»

Культура 2676
Фестиваль зібрав тисячі людей
Фестиваль зібрав тисячі людей. Фото: автора

Добіг кінця драйвовий міжнародний фестиваль.

Не менш яскраво та драйвово минув останній, 4-й день фестивалю «Республіка» у Кам’янці-Подільському. На різних сценах змішались рок, інді-рок, панк-музика та інші стилі.

Шведська рок-група «Walking with Strangers» на сцені «Main Stage» зібрала різноманітну публіку з неймовірним кольором волосся, зачісками і костюмами. Прийшли на виступ навіть покемони, динозаври і звичайні звірята. Запальні танці під музику здійняли стовп пилу, однак це нікому не завадило скажено відриватися під виступ соліста, котрий махав ялинкою, власника якої так і не знайшли.

Після виступу закордонних артистів оголосили переможця серед ловців покемонів, який виконав усі умови гри та назбирав аж 8 покемонів у своєму інстаграмі. А справжній панк-рок на головній сцені фестивалю роздавав російський гурт «Порнофильмы».

«Іхнє літо минає в гарячих поїздках (понад 50 виступів), або вони пишуть все нові пісні. Своїми поїздками в Україну вони привернули увагу і відродили цікавість до справжньої панк-музики. Їх можна назвати рупором свободи, вони називають кожен свій тур останнім, бо не знають, скільки ще будуть грати: ще 20 років, чи ще два концерти. Якщо це останній тур, то виступ має бути таким, щоб зпапамяталося», - так представили ведучі гурт «Порнофильмы».

Поки російський гурт запалював сцену на валах, у фортеці розважала публіку «Latexfauna». Хлопці грали пісні про ковбоїв, серферів і персиковий сон. Однак найбільше поціновувачів зібрав на «Castle stage» інді-рок «VivienneMort» з ліричними піснями та вокалом, що проникає в душу. Вокалістка і автор пісень Даніела Заюшкіна вийшла на сцену в рожевому плащі і першу пісню співала спиною до глядачів. Знявши плащ, дівчина залишилась у довгому білому платті, яке доповнювало її мінорні композиції.

На сцені біля Ратуші завершив концертну програму рідний Кам’янцю-Подільському гурт «Бекінгем». Артистам ще довго кричали «на біс» та не хотіли відпускати. На завершення фестивальники дивилися кіно «Хлопчик у смугастій піжамі».

Читайте також: Наметове життя на «Республіці»: що роблять фестивальники між концертами

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую