ye-logo.v1.2

Хмельничани сказали: "Стоп путінській війні"

Суспільство 2916

Декілька сотень людей пройшлися обласним центром з гаслами проти російського агресора та вимогою припинити війну

"Сьогодні вся світова спільнота стала на захист України, щоб сказати страшному агресору Росії Путіну: "Стоп путінська війна", "Більше санкцій для Росії", - каже один із орагнізаторів акції в Хмельницькому Валентина Базалюк.

Декілька сотень хмельничан зібралися на майдані Незалежності не лише для того, щоб висловити своє ставлення до війни, яку з Україною веде Росія, а й вшанувати пам’ять загиблих українців на сході країни.

Деякі хмельничани прийшли з плакатами

А хтось із роздрукованими на принтері гаслами

"Ми втомилися від цієї війни, - каже Іван Горбатюк, який проходив повз майдан, але, побачивши мітинг, зупинився та приєднався до нього. - Вже давно настав час "закрутити гайки" хворому Путіну, який знищує наших дітей. Нам розповідають про перемир’я, а, водночас, ми знаємо, що на сході кожного дня наших військових та мирних жителів обстрілюють з окупованих територій. Дума, потрібно, щоб світова спільнота посилила санкції Росії настільки, щоб в них взагалі зникло будь-яке бажання лізти до нас".

Мітинг розпочали з виконання славню України

Кульки з написом "Стоп війні" роздавали усім охочим

Майже годинний мітинг завершився тим, що люди поклали квіти та лампадки до стели Героїв Небесної сотні та неоголошеної війни. А потім, сформувавши колону, вирушили вулицями міста з гаслами: "Ступ путінській війні", "Більше санкцій для Росії", "Ми хочемо миру" тощо. "Фінішували" ж біля Ангелу Скороботи, де випустили в небо повітряні кульки з написом "Stop war".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую