ye-logo.v1.2

Останній пост: спорт, як стиль життя

Спорт 7837

Ось і все. Для мене проект "Маю ціль" закінчився. Але не закінчилася робота над собою, яку я почала саме завдяки проекту.

Він допоміг досягти своєї мети – мінус 10 кілограмів у мене уже позаду. Однак, як виявилось скинуті кілограми – це лише одна невеличка перемога. Найбільше, що вдалося досягти – це впевненість у своїх силах. Я переконалась, що можу перебороти свою лінь, налагодити зв’язок між силою і волею.

Найголовніше – почати щось міняти. Не боятись та не оглядатись на те, а що скажуть чи подумають інші. Почати займатись спортом ніколи не пізно: ні в 18, ні в 38 років. Не варто шукати причини, чому не можу. Той, хто хоче шукає шляхи, як це зробити.

За ці півроку участі у проекті переконалась, що вести активний спосіб життя – це дійсно класно та здорово. Я навчилась правильно харчуватись. Зараз частіше віддаю перевагу пішій прогулянці, аніж поїздці в авто чи громадському транспорті.

При виборі між вечірніми посиденьками вдома та тренуванням у спортзалі, звичайно, обираю останнє. Тут іншої альтернативи навіть бути не може. Мої рідні спочатку мовчки та сердито, але мирились з цим, а зараз просто якісь святкування плануємо на мамині «нетренувальні» дні.

Ходимо на тренування з подругою, а, відповідно, з дітьми, залишаються ввечері чоловіки. Так цікаво спостерігати за їх сумним та трохи заздрісним поглядом, коли вони нас проводжають тричі на тиждень у спортклуб. Обидва – футболісти-аматори, але один з надірваною зв’язкою в ступні, а інший – з пошкодженим меніском, ще не скоро повернуться до активного спорту.

Нещодавно з тренером згадувала своє перше тренування в рамках проекту. Я тоді мало вірила, що зможу щось змінити. А після заняття у спортзалі та крепатури взагалі думала, що надовго мене не вистачить. Віталій згадує переші мої тренування з посмішкою: «Без сліз і не глянеш! Ти тоді не те що бюрпі – присідати правильно не вміла, а зараз поглянь на себе – наскільки ти стала сильнішою та витривалішою!».

До речі, «нереально крутими» Віталій називає всіх дівчат у своїх групах. І навіть якщо філонимо і не все виконуємо правильно чи на всі 100%, ми своїм потом та крепатурою після інтенсивних занять довели собі , що ми дійсно круті.
І тут беззаперечно велику роль має авторитет тренера.

Цілком погоджуюсь за своєю попередницею в проекті Іриною Олійник. Під час досягнення своєї цілі поруч має бути та людина, якій ви довіряєте. І їй, і мені дійсно пощастило з тренером. За ці місяці участі в проекті Віталій Безносюк став для нас своєрідним першим вчителем, який навчив нас по-новому насолоджуватись життям, змінив наш світогляд.

Проект «Маю ціль» для мене завершився, але нові сторінки мого спортивного життя у спортклубі «Evolutin» під наглядом особистого тренера лише розпочались. І, до речі, уже маю нову ціль – вивчити досконало іноземну мову. Але це вже зовсім інша історія.

Партнер проекту спортивний клуб "Еволюшн"

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую